Hamam Böceğini Elektrikli Sandalyede İdam Eden Heykeltıraş (+18 Video)

320
185
30
27
23
Filipinler'in Pasig kentinde yaşayan heylektıraş, 'sanat' kisvesi altında oldukça iğrenç bir işe imza attı. Evine giren hamam böceğini yakalayarak elektrik sandalyede idam eden adam tutuklandı.

Gün geçmiyor ki akla hayale durgunluk veren bir olayla karşılaşmayalım. Evine giren hamam böceğini yakalayan heykeltıraş Gabriel Tuazon, sonraki süreci pişkin bir biçimde anlatmaktan da geri durmuyor.

"Her şey evime bir hamam böceği girmesiyle başladı. Onu bir nesneyle ezmem gerekirdi belki ama masamın kirlenmesini istemedim. Böylece aklıma bir fikir geldi. Kendisini bir kap yoluyla yakaladım ve idam sürecine başladım."

Hayvanı zaptettikten sonra küçük bir tahta sandalye tasarlayan, daha sonrasında da elektrikli düzeneği kuran Tuazon, hastalıklı fikrini bir de müzikle süsleyerek idamı gerçekleştirdi. Videodan rahatsız olacağınızı düşünüyorsanız izlemenizi hiç önermiyoruz.

Zavallı böceği idam eden hasta ruhlu heykeltıraş, böceğe bir de idam merasimi düzenledi ve kibrit kutusundan yaptığı tabuta koydu.

Sosyal medyada adeta linç edilen Gabriel, gelen bilgilere göre polis tarafından 'hayvanlara işkence etmek' suçundan tutuklandı.

Kaynak : https://9gag.com/gag/a2oxQ3E?ref=fbp
320
185
30
27
23
Emoji İle Tepki Ver
320
185
30
27
23