Hay Maşallah: Karşınızda 2017 Model Turbolu Honda Civic Hatchback

2
1
0
0
0
Hay Maşallah: Karşınızda 2017 Model Turbolu Honda Civic Hatchback
Tamamen turbo destekli ve manuel vites seçeneği de olacak 2017 model Honda Civic Hatchback modelleri geliyor.

Araba üretimi konusunda en sağlam firmalardan biri olan Honda, Japon otomotiv sektörünün devi noktasında yeni nesil araçlarını üretmeye devam ediyor. Firmanın belki de en çok tutulan modeli olan Civic ise 2017 yılı için sağlam özellikler ile gelecek gibi.

Daha önce Mart ayında yapılan AutoShow'da yeni gövdesiyle karşımıza çıkan Honda Civic Hatchback, 5 farklı versiyona sahip olacak. LX, Sport, EX, EX-L ve Sport Touring adını alan modellerde 1.5 litrelik dörtlü turbo desteği bulunacak.

Ayrıca LX, EX ve EX-L modellerinde 174 beygir güç bulunacakken, Sport modellerinde ise 180 beygirlik bir motor yer alacak. 162 lb tork üretimi ise hepsinde ortak olan detaylardan biri. Sport Touring’de ise bazı tasarımsal güzellikler daha yapılacak ve tabiki ona göre jant ve konfor seçenekleri gibi ekstralara sahip olacak.

Tüm modellerde Honda Sensing güvenlik teknolojileri ile beraber Apple CarPlay ve Android Auto desteği, LED far bulunacak.

CVT takısını bulunacak manuel vites seçeneğinde ise 6 ileri vites bulunacağı düşünüldüğünü de belirtelim. Son olarak ise yukarıda belirttiğimiz 5 farklı versiyona daha sonra Honda’nın muhteşem serisi Type-R da ekleneceğini düşününce özellikle Sport Touring’i gördükten sonra nasıl olacağını merak etmemek elde değil.

2
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
0
0
0