Haydaa: Galaxy Note 7 Yerine Verilen Geçici Cihazlar da Sorunlu Çıktı!

0
0
0
0
0
Samsung tam Note 7 problemini çözdüm derken bu kez Note 7 yerine verdiği cihazlarda sıkıntı yaşayabilir.

Samsung'un başı dertten kurtulmuyor. Büyük beklentiler ile tanıttığı ve ilk haftalarında satış rakamları ile Samsung'un yüzünü güldüren Galaxy Note 7, daha sonrasında bataryadan kaynaklı meydana gelen alev alma problemi ile gündeme gelmiş, sorun pek çok kullanıcı ortaya çıkınca da Samsung, global çapta bir geri çağırım yapmıştı.

Geri çağırılan Note 7'ler için Samsung kullanıcılara para iadesi, ya da düzeltilmiş Note 7'lere kavuşuncalara kadar geçici olarak farklı cihaz vermişti. Türkiye'de bu cihaz Galaxy A7 (2016) olarak karşımıza çıkmıştı. 

Diğer ülkelerde ise farklı cihazlar da Galaxy Note 7 yerine geçici olarak verilmekte.Fakat bu kez Samsung'un başını ağrıtacak haber, söz konusu bu geçici cihazlardan geldi.

Geçici olarak verilen cihazlarda da sorun var!

Özellikle Samsung'un anavatanı Güney Kore'de Note 7 yerine geçici olarak farklı bir Samsung cihazı alan kullanıcılar, bu cihazlarda aşırı ısınma, batarya gücünün bir anda meydana gelen kayıplar (şarj seviyesinin birden düşmesi, bataryanın boş gözükmesi vb) gibi pek çok sorun olduğunu bildirmekte.

Bu konuda bazı kullanıcılar, geçici olarak verilen cihazların üretim hataları bulunan cihazlar olduğunu düşünmekte. Tabi bu konuda kesin bir bilgi mevcut değil. Samsung, batarya problemi düzeltilmiş yeni Galaxy Note 7'leri yavaş yavaş dağıtmaya başlayacak.

Kaynak : http://thenextweb.com/gadgets/2016/09/23/galaxy-note-7-owners-issues-non-exploding-replacement-device/
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0