Hellblade: Senua's Sacrifice, Yeni Güncellemeyle VR Desteğine Kavuşuyor

5
1
0
0
0
Geçtiğimiz yıl yayınlanan ve oldukça başarılı bulunan Hellblade: Senua's Sacrifice'a yeni güncelleme geliyor.

Ninja Theory'nin sevilen oyunu Hellblade: Senua's Sacrifice, heyecan verici hikayesi ve etkileyici görselleriyle oldukça başarılı. Senua isimli karakterin, öldürülen sevgilisinin ruhunu bulmak için cehenneme yolculuğunu ve bu yolculuk sırasında İskandinav mitolojisinin tanrılarını karşısına alışını işleyen oyun, savaş mekaniklerinden ziyade psikolojik bir yolculuğa odaklanıyor.

Oyunun bu enteresan yapısı karakterle özdeşleşme oranını da hayli artırıyor. Hal böyle olunca da oyunun VR ile  uyumlu hale gelecek olması aslında şaşırtıcı bir haber olmadı ancak heyecan verici olduğunu söyleyebiliriz. 31 Temmuz'da gelecek olan güncelleme ile Oculus Rift ve Vive ile oyunu VR desteğiyle oynamak mümkün olacak.

Oyun geçtiğimiz sene 8 Ağustos'ta, PC ve PS4 için satışa sunulmuştu. Yeni güncelleme ise Steam üzerinden oyunu satın almış olan kullanıcılar için ücretsiz olarak sunulacak. Oyun şu an PS4'te indirimde ve fiyatı 53,99 TL. Steam fiyatı ise 49 TL ve eğer güncelleme çıkmadan önce oyunu satın alırsanız, VR güncellemesine de ücretsiz sahip olabileceksiniz. Ayrıca oyunun Türkçe dil desteği olduğunu da belirtelim.

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/2018-07-25-ninja-theorys-remarkable-hellblade-senuas-sacrifice-gets-full-vr-support-next-week
5
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
1
0
0
0