Hellboy’un Yerlerde Sürünen Rotten Tomatoes Skoru Açıklandı

22
8
1
1
0
Rotten Tomatoes adlı film değerlendirme sitesinden gelen ilk sonuçlara göre, Hellboy için işler pek de yolunda gitmiyor. En azından şimdilik.

Mike Mignola tarafından yaratılan çizgi roman kahramanı Hellboy, cehennemden gelen ve garip arkadaşlarıyla birlikte dünyayı Nazilerden ve başka garip yaratıklardan koruyan bir karakter olarak biliniyor. Serinin her zaman için kendine has bir havası olduğu ve bu havayı beyaz perdede yakalamanın zor olduğu biliniyor.

Mike Mingola, daha önceki Hellboy filmlerinde olduğu gibi yine işin kamera arkasında senaryoya ve kurguya katkıda bulundu. Mignola, bu defa filme katkısının Del Toro filmlerinden farklı olduğunu söylüyor. Del Toro ile eski arkadaş olduklarını belirten sanatçı, son filmin yönetmeni ile ise çekimlerden önce tanışmış.

Guillerme Del Toro’nun çektiği filmlerde daha çok bir konsept tasarımcı gibi davrandığını ancak bu filmde işin hikaye kısmında daha aktif olduğunu belirten yazar, ortaya çıkan işten çok memnun.

Rotten Tomatoes’a göre ise film %9 reytinge sahip. Bu reyting, “Bu filmin puanı yüz üzerinden dokuz” anlamına gelmiyor. Filme puan veren eleştirmenlerin %9’unun filme karşı olumlu hislerinin baskın olduğu anlamına geliyor. Öte yandan orası Rotten Tomatoes olduğu için puanlamanın kendini dengelemesi için bir miktar zaman geçmesi gerekiyor.

Hellboy filminde David Harbour, Milla Jovovich, Ian McShane, Sasha Lane, Daniel DAe Kim, Douglas Tait ve Sophie Okonedo rol alıyor. Neil Marshall’ın yazdığı filmin senaryosu Andrew Cosby’ye ait. Hellboy yarın vizyona girecek.

Kaynak : https://comicbook.com/movies/2019/04/10/hellboy-rotten-tomatoes-score/
22
8
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
22
8
1
1
0