Hindistan'da Satışa Çıkarılacak Yeni Galaxy On, Galaxy J6'nın İsim Değiştirmiş Hali Olabilir

6
3
1
1
0
Tahminlere göre şu sıralar Hindistan kullanıcılarının ilgisini fena halde çeken yeni Galaxy On cihazı, Galaxy J6'nın isim değiştirmiş halinden ibaret.

Türkiye pazarında ismine pek aşina olunmayan “Galaxy On” markası tüm hızıyla Hindistan pazarında etkin bir oynamaya devam ediyor. Esasen Samsung’un ürettiği cihazların daha ekonomik hale getirilerek yeniden isimlendirilmesine dayanan Galaxy On, yeni bir cihaz çıkarma hazırlığı içerisinde.

Infinity Display tasarımı ve Exynos yonga setine sahip olacak cihaz, 4GB RAM’inin yanında 64 GB’lık bir depolama alanına sahip olacak.

Temmuz ayının ilk haftasında pazara sunulması beklenen cihazın, kullanıcı dostu uygun bir bütçeyi hedef aldığı kesin olarak biliniyor. Bu bakış açısı yola çıkan pazarlama uzmanlarına göre yeni gelecek cihazın Galaxy J6’nın yenilenmiş versiyonu olacağına dair söylentiler mevcut.

Kimi uzmanlar gelecek cihazın bir Galaxy A6 varyasyonu olacağını savunsa da fiyat/performans eşiği göz önüne alındığında Galaxy J6 muadili bir cihazın daha olası olduğu düşünülüyor.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/samsung_is_preparing_a_new_galaxy_on_device_in_india_could_be_a_rebranded_j6-news-31880.php
6
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
6
3
1
1
0