HomePod, iOS 13 ile Birlikte Kimin Konuştuğunu Anlayacak

7
4
2
0
0
Apple'ın akıllı asistanı HomePod'un çıkışından bu yana 14 ayda yaptığı en büyük yenilik, fiyatını 50 dolar aşağı çekmesiydi. Neyse ki, HomePod tamamen unutulmamış ki iOS 13 ile beraber asistanın sesine birkaç yeni özellik gelecek.

Apple, iPhone XS serisini tanıtırken HomePod'a şarkıları sözleriyle arama, HomePod'dan telefon görüşmesi yapma ve arama cevaplama ve birden çok zamanlayıcı ayarlama özelliklerini eklemişti. Şimdiyse şirket, cihaza kimin konuştuğunu anlaması ve cevaplarını ona göre uyarlaması yeteneğini ekliyor.

Ek olarak HomePod, iPhone'lardan handoff özelliğini de destekler hale gelecek. Bu da demek oluyor ki telefonunuzda müziğinizi dinlerken telefonu HomePod'un yanına getirmeniz sesin telefondan kusursuz biçimde akıllı hoparlöre geçisini sağlayacak.

Apple, bu özelliğini bugün halen gerçekleştirdiği WWDC 2019'da tanıttı. iOS 13 ile birlikte bu sonbahar gelecek olan özelliğin zaman içinde gelişme veya değişme ihtimali de elbette var. Apple'ın konferansından diğer yenilikler ve tanıtımlar için takipte kalın :)

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/6/3/18646067/apple-homepod-ios-13-update-handoff-personalization-features-wwdc-2019
7
4
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
4
2
0
0