Honor 9 Lite, Güvenlik Açıklarını Gideren Bir Güncelleme Aldı

15
4
3
2
1
Honor 9 Lite performansının arttırılmasının yanı sıra güvenlik açıklarının da Android güvenlik yamalarıyla beraber çalışarak giderilmesini sağlayan yeni bir güncelleme yayınlıyor.

Huawei, Honor 9 Lite için yeni bir yazılım güncellemesi sunuyor. Yapılacak olan bu son güncellemelerin, Android güvenlik yaması ile beraber sistem güvenliğini geliştirmesi planlanıyor.

Güncelleme, belli başlı durumlar için cihazın performansını yüksek oranda arttırıyor. EMUI 9.1.0.130 yazılımıyla beraber gelirken 203 MB’lık bir depolama alanı gerektiriyor.

Değişim günlüğünde hangi güvenlik yamasının kullanılacağından bahsedilmese de, 2019 Ağustos ayının koruma politikasıyla gelmesi bekleniyor. Cihaz ise şu anda EMUI 9.1.0.125 ve ağustos ayının güvenlik yamasına sahip olarak bulunuyor.

honor

EMUI 10 güncellemesi nasıl yapılır?

Geçtiğimiz ay, hangi telefon için ne zaman kullanıma sunulacağı açıklanan Huawei'nin EMUI 10 arayüzünün, Honor ailesi için eylül ayının sonunda hazır olacağı belirtilmişti. 

Planlanan bu yeniliğin, farklı güncellemelerle, parça parça hayata geçirilmesi sağlanacak. Fakat bahsedilen güncellemeler için EMUI sürümleri ve güncelleme boyutları, pazara ve modellere bağlı olarak değişebilir.

Güncelleme olup olmadığını manuel olarak kontrol etmek istiyorsanız aşağıdaki talimatları izleyebilirsiniz:

Ayarlar > Sistem > Yazılım Güncelleme> Güncellemeleri Kontrol Et

 

 

Kaynak : https://www.huaweicentral.com/honor-9-lite-is-getting-a-new-emui-9-1-update-with-performance-improvement/
15
4
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
15
4
3
2
1