Huawei, 5G Destekli Yeni Telefonu 'Nova 6' İçin Yeni Tanıtım Videoları Yayınladı

4
2
1
1
0
Huawei'nin 5 Aralık'ta tanıtılacak yeni akıllı telefonu Nova 6 için geri sayım sürüyor. Şirket şimdi, 5G bağlantı destekli versiyonu da bulunacak olan modelin yeni tanıtım videolarını yayınladı. Yayınlanan videolar, Nova 6'nın genel tasarımını gözler önüne seriyor.

2019 yılında dur durak bilmeden yeni akıllı telefon modeli piyasaya süren Huawei, 2019 yılının son günlerinde de yine bir akıllı telefon modeliyle tüketicilerin karşısına çıkacak. Şirket, 5 Aralık'ta düzenleyeceği bir etkinlikle 5G bağlantı destekli yeni modeli Nova 6'yı tüketicilerin beğenisine sunacak. Yeni modeliyle ilgili son hazırlıklarını sürdüren Huawei, şimdi Nova 6 için yeni tanıtım videoları yayınladı.

Huawei, birkaç gün önce de Nova 6'yla ilgili tanıtım videoları yayınlamıştı. O dönem yayınlanan videolar, daha çok telefonun özelliklerine yönelikti ve telefonla ilgili detaylı bir görüntü içermiyordu. Şirketin son tanıtım videoları ise Nova 6'ya genel bir bakış atmamızı sağlıyor. Nova 6'nın yeni tanıtım videoları, telefonun hem ön hem de arka kısmının nasıl göründüğünü gözler önüne seriyor.

Huawei Nova 6

Yayınlanan tanıtım videoları, Nova 6'nın ekranındaki delik kısmında iki kameranın olacağını bir kez daha net bir şekilde gösteriyor. Bu ikili ön kamera kurulumu tüketicilere, ön kameradan da 105 derecelik geniş açılı fotoğraf çekme imkanı sunacak. Telefonun arka kısmında ise dört adet kamera bulunacak. Bu kameralardan bir tanesi, üçlü kamera kurulumunun hemen sağ tarafına yerleştirilecek şekilde tasarlanmış durumda.

Yaklaşmakta olan Huawei Nova 6'nın teknik özellikleri şu an için bilinmiyor. Ancak Huawei'nin geçtiğimiz dönemlerde almış olduğu bir sertifika, telefonun hem 4G hem de 5G bağlantı destekli versiyonlarının olacağını ortaya koyuyor. Ayrıca her iki versiyon da 40 watt hızlı şarj desteğine sahip olacak.

Huawei, tüketicilerin beklentisini iyiden iyiye yükseltmiş durumda. Kirin 990 işlemcisiyle piyasaya sürülmesi beklenen akıllı telefon, kısa bir süre sonra hayatımıza girdiğinde büyük ses getirecekmiş gibi görünüyor. Ancak Nova 6'yla tanışmamız için hala bir süre daha beklememiz gerekiyor. Dilerseniz artık sizleri, Huawei'nin Nova 6 için hazırlamış olduğu tanıtım videoları ile baş başa bırakalım.

Kaynak : https://playfuldroid.com/huawei-nova-6-5g-design-has-been-revealed-in-a-new-video-teaser/
4
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
4
2
1
1
0