Huawei, 5G Destekli Yeni Telefonu Nova 6 İçin Tanıtım Videoları Yayınladı

7
4
3
1
0
Huawei, 5G'li yeni telefonu Nova 6'nın tanıtımlarına başladı. 3 farklı video yayınlayan teknoloji devi, telefonla ilgili bazı söylentileri de doğrulamış oldu. Huawei Nova 6'nın aralık ayında resmiyet kazanması planlanıyor.

Çinli teknoloji devi Huawei, hareketli geçirdiği 2019 yılının sonunda da güçlü donanım özelliklerine sahip olan bir akıllı telefon piyasaya sürmeyi planlıyor. "Nova 6" olarak isimlendirilen bu telefonla ilgili henüz sınırlı bilgiler olsa da Huawei, yavaş yavaş bu telefonunun PR çalışmalarına başlamış durumda. Şirket şimdi, yeni akıllı telefonu için 3 farklı tanıtım videosu hazırladı. 

Huawei Nova 6 ile ilgili geçmiş dönemlerde ortaya çıkan raporlar, telefonun 32 megapiksel ve 12 megapiksel çözünürlüğünde iki ön kamerasının 60 megapiksel, 6 megapiksel 2 megapiksel ve 2 megapiksel çözünürlüğünde de dört adet arka kameranın olacağını gösteriyordu. Raporlar şu an için en azından kısmen de olsa doğrulanmış durumda. Çünkü tanıtım videoları, Huawei Nova 6'nın iki ön kamerasının olduğunu ortaya koyuyor.

Huawei Nova 6

Huawei'nin yeni amiral gemisi ile ilgili ortaya çıkan diğer raporlar ise bu telefonun Kirin 990 5G işlemciye sahip olacağını, bu işlemcinin 12 GB RAM ve 256 GB de depolama alanı ile destekleneceğini gösteriyordu. Ayrıca telefonun ekran boyutunun 6.4 inç olacağı, 40 watt hızlı şarj destekli 4.000 mAh bataryasının bulunacağı ve 5G versiyonuna ek olarak 4G destekli versiyonunun da olacağı söyleniyordu. Ancak videolar, 5G haricinde bu özelliklerle ilgili herhangi bir bilgi sunmuyor.

İşte Huawei Nova 6 için hazırlanan tanıtım videoları

Huawei Nova 6 için ön görülen tanıtım tarihi aralık ayı. Fakat telefonun hangi ülkelerde satışa sunulacağı, fiyatının ne olacağı ve ne zaman satışa sunulacağı gibi detaylar şu an için mevcut değil. Fakat Huawei'nin planlarında herhangi bir değişiklik yaşanmazsa teknoloji tutkunları Nova 6 ile kısa bir süre sonra tanışacaklar.

Kaynak : https://sparrowsnews.com/2019/11/18/huawei-nova-6-5g-official-teaser/
7
4
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
7
4
3
1
0