Huawei P30 Pro'nun Süper Yakın Kamerasından Umut Vadeden Görseller Geldi

47
15
6
6
2
Huawei'nin amiral gemisi P30 Pro'nun süper yakın kamerasıyla çekilmiş fotoğraflar geliştirildiği takdirde fazlasıyla başarılı olacak gibi görünüyor.

Huawei’nin amiral gemisi akıllı telefonu P30 Pro’nun Süper Yakınlaştırma özelliği hayal kırıklığı yarattı. Huawei CEO’sunun paylaştığı fotoğraflar, kullanıcıları tatmin etmekten oldukça uzak kaldı.

Telefonun kamerasını gösteren fotoğraflar İngiliz müzik grubu Blue’nun konserinde çekildi. Çekilen fotoğraflar normal çekim, yakınlaştırılmış çekim ve süper yakınlaştırılmış çekim olmak üzere üçe bölündü. Yakınlaştırılmış çekim ve süper yakınlaştırılmış çekim, telefonun optik yakınlaştırma yeteneklerini gösterdi.

~Normal çekim - yakınlaştırılmış çekim - süper yakınlaştırılmış çekim

Fotoğraftan da görebildiğiniz üzere telefonun normal çekimleri oldukça etkileyici. Detaylar keskin ve renkler oldukça iyi. Yakın çekimde güzel bir keskinlik performansı göze çarpıyor ve çok fazla detay kaybı yok gibi görünüyor. Ancak süper yakın çekim konusunda kamera sınıfta kalıyor. Tabii bu kötü sonucun sebebi ışığın az olması da olabilir. P30 Pro'nun kamerası, bu ortamdakinden daha iyi bir ışığın altında çok daha iyi sonuçlar verebilir.

4 adet arka kamerası bulunan Huawei P30 Pro’nun kameralarından bir tanesi, 10x optik yakınlaştırmaya sahip periskobik lensiyle öne çıkıyor. Buna ek olarak Kirin 980 ile desteklenecek olan P30 Pro, 8 GB RAM ve 256 GB depolamayla karşımıza çıkacak.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/03/13/camera-samples-showing-the-huawei-p30-pros-super-zoom-feature-in-action/
47
15
6
6
2
Emoji İle Tepki Ver
47
15
6
6
2