Huawei Türkiye'den Ekran Tamirleri İçin %40 İndirim

25
13
6
3
0
Huawei Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre 15 Nisan tarihine kadar popüler Huawei akıllı telefonlarında ekran onarım ücretlerinde %40'a varan indirimler uygulanacak.

Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei, Türkiye’deki kullanıcıları için önemli bir onarım kampanyası hayata geçiriyor. Kampanya dahilinde Huawei’nin popüler akıllı telefonları Mate 20 Pro, Mate 20 lite, P20 Pro, P20, P20 lite, Mate 10 Pro, Mate 10 lite ve P Smart 2019 sahipleri, kaza sonucu kırılmış ya da ezilmiş garanti kapsamı dışında kalan telefonlar ekranlarını indirimli bir şekilde tamir edebilecekler.

Huawei tarafından konuyla ilgili olarak yapılan resmi açıklama şu şekilde;

HUAWEI akıllı cep telefonu sahiplerine garanti dışında ekran onarımında yüzde 40’a varan büyük indirimler sunarken ayrıca tamir edilen her ekran için ücretsiz ekran koruma filmi de hediye ediyor. HUAWEI Türkiye’nin bütün teknik servis noktalarında geçerli olacak kampanya 15 Mart ile 15 Nisan tarihleri arasında sürecek.

Kaza ile oluşan garanti dışı ekran kırılma hasarları için geçerli olan kampanyada, düşme veya ezilme sonucu oluşan kırıklar neticesinde tüm ekranın değiştirilmesi kapsam içinde yer alıyor. Eğer ekranın çalışması için gereken başka parçalar da hasarlı ise önce bu arızaların giderilmesi gerekiyor.

Tabloda yer alan fiyatlara vergiler, işçilik ve parça fiyatı dahildir. Nihai servis ücreti, yetkili servisin yaptığı inceleme sonrasında size önereceği ve kabul ettiğiniz tutar olacaktır. Yayınlanan yedek parça ücretleri döviz kurlarına bağlı olarak değişiklik göstereceğinden, telefonun servise teslim edildiği tarihteki fiyatlar değil, yetkili servisin bildirim yaptığı tarihteki fiyatlar esas alınacaktır.

Kaynak : https://www.huawei.com/tr/press-events/news/tr/2019/huawei-den-40a-varan-indirimlerle-ekran-onarim-kampanyasi
25
13
6
3
0
Emoji İle Tepki Ver
25
13
6
3
0