İddia: Nintendo, Her Bütçeye Hitap Edecek Switch Modelleri Üzerinde Çalışıyor

19
10
1
1
1
Nintendo, 2017 yılında Switch el konsolunu yayınlamıştı. Söylentiye göre şirket, yüksek segment ve düşük segment için iki tane yeni Switch el konsolu üzerinde çalışıyor.

The Wall Street Journal’ın haberine göre Nintendo, iki yeni Switch el konsolu üzerinde çalışıyor. Bu konsolların 2019 yılının yaz döneminde, yani Haziran ayında gerçekleşecek olan E3 oyun fuarından sonra piyasaya sürülmesi bekleniyor. Yine de Nintendo’dan resmi bir açıklama gelene kadar fazla heyecanlanmamak gerek.

Haberde belirtilen bir başka olay ise, bu gelecek olan iki yeni konsolun birinin daha küçük ve bütçe dostu bir model olacağı, bir diğerinin ise daha gelişmiş özelliklere sahip ve daha iyi oyun deneyimi sunacak olan, haliyle de pahalı olacak olan bir model. Daha iyi özelliklere sahip modelin PS4 ve Xbox One ile yarışması bekleniyor.

Tekrar belirtmekte fayda var, bunların hepsi birer söylenti. Nintendo’nun cihazları ülkemizde PlayStation veya Xbox kadar rağbet görmese de hitap ettiği bir kitle yine de mevcut. Bütçe dostu bir modelin ülkemizde daha çok kullanıcıya ulaşması muhtemel gibi görünüyor. Zira aile dostu içerikleriyle Nintendo, ebeveynlerin çocuklarına hediye olarak alabileceği güzel bir hediye.

Kaynak : https://mashable.com/article/nintendo-switch-premium-and-cheaper-models-rumor/#traJY7H0FPqj
19
10
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
19
10
1
1
1