IKEA'da Saklanıp Bir Geceyi Burada Geçiren YouTuber Tutuklandı

131
26
8
8
3
Tayvan'daki bir IKEA mağazasına saklanarak geceyi orada geçiren bir adam, mağazada çektiği görüntüleri internete yükledi. Polis, IKEA'nın görüntüleri ihbar etmesinin ardından videoyu çeken kişiyi tutukladı.

Tayvan'da bir YouTuber, IKEA mağazasında saklandığını ve geceyi orada geçirdiğini gösteren bir videoyu Youtube'a yükledi. Ancak yüklediği video başına dert açtı ve IKEA'nın videoyu polise vermesi sonucu tutuklandı.  

New Taipei, Xinzhuang Bölgesi'ndeki IKEA mağazasına 28 Ekim akşamı gizlice giren kişinin Tayvanlı aktör Lee Hsing-wen'in oğlu 25 yaşındaki Max Lee olduğu ortaya çıktı. Lee'nin videosu, önce bir depoda saklandığını ve sabahın erken saatlerinde dördüncü kattaki teşhir salonuna girdiğini gösteriyor.

ikea da bir gece

Lee satış bölgesine geçerken hırsız alarmını tetikledi, ancak tespit edilmeden orada kalmayı ve Facebook'ta yayın yapmayı başardı. Lee, video çekimi sırasında, tuvaleti kullanıyormuş gibi, çıplak olarak banyo teşhir ünitesinde duş alıyormuş gibi ve bilgisayar masasında mastürbasyon yapıyormuş gibi hareketler yaparak dalga geçti.

IKEA olayı öğrendikten sonra polisle temasa geçti ve polis, Lee'yi sorgulamak için gözaltına aldı. Eğitimini ABD'de tamamlamasının ardından Tayvan'a geri dönen Lee, geçtiğimiz yıl Tayvan'da marihuana kavanozununun fotoğrafını Instagram'a yükleyip, marihuananın faydaları hakkında konuşarak yine tartışmalara neden olmuştu.

Kaynak : https://taiwanenglishnews.com/youtuber-arrested-after-spending-night-in-ikea-to-make-video/
131
26
8
8
3
Emoji İle Tepki Ver
131
26
8
8
3