‘İnsan Gibi’ Fiyata Sahip Olmayan TAG Heuer Connected’in Yeni Akıllı Saati Satışa Çıkarıldı

1
0
0
0
0
‘İnsan Gibi’ Fiyata Sahip Olmayan TAG Heuer Connected’in Yeni Akıllı Saati Satışa Çıkarıldı
Lüks akıllı saat üreticisi TAG Heuer, bu yılın başında tanıttığı Connected modelinin altın gül renk versiyonunu satışa çıkardı.

Akıllı telefonlara birkaç pırlanta ya da değerli metal eklemesi yaparak yüksek fiyatlarda satış yapan şirketlerin olduğunu biliyoruz. TAG Heuer, bu durumun akıllı saat sektöründeki en tanınmış şirketlerinden bir tanesi. Bu yılın başında ortalama 1500 dolar etiket fiyatıyla duyurulan Connected modelinin altın gül renk versiyonunu da satıla çıkartan şirket, gerçekten de insan gibi bir fiyat belirlememiş.

9900 dolar fiyata sahip olan bu model, şu ana kadar Android Wear tabanlı en yüksek fiyatlı akıllı saat olabilir -eğer gözden kaçırdığımız başka bir model yoksa-. 410mAh batarya, 1 GB RAM ve safir kaplama 1.5 inç LCD ekranla birlikte gelen saat, ayrıca her zamanki kauçuk kayış yerine kahverengi deri kayışa sahip. 

Diğer modellerde olduğu gibi online olarak satışa sunulacak altın gül renkli TAG Heuer Connected, yüksek ihtimalle bu sonbahar aylarında herkes tarafından satın alınabiliyor olacak.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0