iPhone 7'ye Daha Türkiye’de Satışa Çıkmadan Jailbreak Yapıldı!

0
0
0
0
0
iPhonelarda bulunan kısıtlamaları kaldıran jailbrake işlemi daha iPhone 7’nin satışına yeni başlandığı dönemde başarıldı.

Eğer iPhone’un yüksek fiyatlı uygulama satışı ve kısıtlamalarından bıkmış ama yine de iPhone kullanmayı seviyorsanız büyük ihtimalle telefonunuz jailbrake dediğimiz işlemlerden geçmiştir. Tam manasıyla iPhone’un zincirlerini kıran bu sistem aslında bildiğiniz gibi yeni bir telefonda ya da yeni bir güncellemede bozuluyor ve bir süre sonra yeniden jailbrake yapılabilir hale getiriliyor.

Ancak Luca Tedesco adlı hacker ve geliştirici olan eleman şimdiden iPhone 7’ye jailbreak yapmayı başardı. Twitter profilinden iOS 10.0.1’in içinde Cydia 1.1.26 yüklü olarak görsel de paylaşan Tedesco, bunu kişisel olarak yaptığını belirtiyor. Yani eğer iPhone 7 almış ya da almayı düşünen fakat jailbreak işlemini yapmaktan da geri kalmayacak bir kullanıcı iseniz biraz daha beklemeniz gerekecek.

Aynı zamanda geliştiriciler için iPhone’un derinliklerine inerek donanım üzerinde ve yazılımda ince ayarlar yapabildikleri bu işlem bakalım genel olarak kullanıma ne zaman hazırlanmış olacak.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0