3
2
1
0
0

Bildiğiniz üzere akıllı telefonlar artık yalnızca bir iletişim aracı değil, oyun, eğitim ve iş gibi pek çok alanda faydalı bir araç haline geldi. Hayatımızı büyük ölçüde kolaylaştıran akıllı telefonlar, geliştirilen birçok uygulamalarla daha da bu kolaylığı artırmaya devam ediyor. Peki, akıllı telefon kullanıcıları olarak eğitim ve iş hayatımızı kolaylaştırmak için hangi uygulamalara başvurabiliriz?

İşte son videomuzda bu sorunun yanıtını verdik. İş ve okul hayatınızda verimliliğinizi artıracak, hayatınızı kolaylaştıracak ve sürekli elinizin altında bulunacak beş uygulamayı seçtik. Seçtiğimiz uygulamalar Trello, Todoist, Slack, Notion ve Grammarly oldu. Gelin, bu uygulamalar sizlere nasıl kolaylıklar sağlıyor bakalım.

Trello:

Trello

2011 yılında hizmete sunulan Trello, herhangi bir fikriniz ya da projeniz için planlama yapmanızı sağlıyor. Uygulamaya istediğiniz şekilde listeler ekleyebilir, bu listelere kartlar ekleyerek elemanları kartları listeler arasında aktarabilirsiniz. Ayrıca oluşturduğunuz bir projeyi arkadaşlarınızla paylaşabilir, projeyi beraber düzenleyebilirsiniz.

Todoist:

Todoist

İkinci uygulamamız Todoist'se aslında yalnızca iş ve okul hayatınızı değil, her alanda hayatınızı kolaylaştıracak bir uygulama. Oldukça kolay anlaşılabilen bir arayüze sahip olan uygulama, günlerinizi planlayabileceğiniz, alışkanlıklarınızı ve hedeflerinizi takip edebileceğiniz bir uygulama.

Slack:

Slack

Üçüncü uygulamamız olan Slack, iş dünyasının vazgeçilmezlerinden birisi. Slack, iş kanallarınız arasında iletişiminizi maksimum düzeyde tutmanızı sağlıyor. Oluşturduğunuz bir çalışma alanında farklı kanallar yaratabilir ve hem kanallar yoluyla hem de özel mesaj yoluyla sohbet edebilirsiniz. Ayrıca Slack, özellikle yazılımcılar için oldukça yararlı bir özellikler sunuyor.

Notion:

Notion

Listemizdeki dördüncü uygulama Notion, proje yönetimi yapmanızı ve not almanızı en kolay şekilde sağlıyor. Uygulamada kendinize okuma listesi, günlük ve yapılacaklar gibi yeni sayfalar oluşturarak bu sayfaları doldurabiliyorsunuz. Böylece yapmak istediğiniz her şeyi elinizde taşımış oluyorsunuz.

Grammarly:

Grammarly

Listemizin son uygulamasıysa Grammarly. İngilizce yazılarınızı yazım kurallarından anlatım biçimine kadar denetleyen Grammarly, mobil uygulamasıyla İngilizce yazdığınız tüm cümleleri ve kelimeleri anlık olarak denetliyor. Bu sayede telefonunuzda İngilizce yazım yaparken hata ihtimalini olabilecek en düşük seviyeye indirebilirsiniz.

Listemiz burada sona eriyor. Saydığımız uygulamaların sundukları diğer muhteşem özellikleri öğrenmek için yukarıdaki videomuzu izleyebilirsiniz.

3
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
2
1
0
0