IT: Chapter 2'nin IMAX Fragmanı Yayınlandı

41
6
3
2
0
İlk filmiyle büyük ses getiren ve gişede de en çok izlenen korku filmi unvanını alarak başarısını kanıtlayan IT filminin devam filmi olan ve karakterlerimizin yetişkinlik hâllerini görebileceğimiz IT: Chapter Two’nun IMAX fragmanı yayınlandı.

Stephen King’in ünlü romanından yeniden uyarlanan, yönetmenlik koltuğunda Andy Muschietti’nin oturduğu 2017 yapımı IT filmi; hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından oldukça beğenilmiş ve dünya genelinde 700 milyon dolardan fazla gişe hasılatı elde etmeyi başarmıştı. Ülkemizde de 400 bin kişinin izlediği film, en çok gişe hasılatı yapan korku filmi olmayı başarmıştı.

Yakın zamanda ikinci film için kolları sıvayan ekip, bugün filmin IMAX fragmanını yayınladı. Gelin filmin detaylarına ve fragmana daha yakından bakalım.

IT: Chapter 2'de yer alacak olan yeni oyuncular:

IT: Chapter Two

Her 27 senede bir tekrar canlanan bu şeytani güç, IT: Chapter 2 ile birlikte uzun süredir birbirini görmeyen karakterleri yetişkin hâlleriyle birlikte tekrardan birleştiriyor. İkinci filmin kadrosunda Jessica Chastain, Beverly’yi; James McAvoy, Bill’i; Bill Hader, Richie’yi; Isaiah Mustafa, Mike’ı; Jay Ryan, Ben’i; James Ransone, Eddie’yi ve Andy Bean ise Stanley’yi canlandırıyor. Tabii ki Bill Skarsgard da Pennywise olarak geri dönüyor.

Kamera arkasındaki isimler:

Andy Muschietti

Stephen King’in romanından uyarlanan filmin senaristliğini daha önce ilk IT filminin ve Annabelle: Creation filminin senaristliğini de yapmış olan Gary Dauberman yaparken yönetmenlik koltuğunda yine ilk filmin yönetmeni Muschietti bulunuyor. Filmin yapımcılığını Barbara Muschietti, Din Lin ve Roy Lee üstlenirken idari yapımcılığında ise Marty Ewing, Seth Grahame-Smith ve David Katzenberg bulunuyor.

Şeytani palyaço Pennywise'ın tekrar Derry kasabasına gelmesiyle birlikte ilk filmden sonra uzun zamandır görüşmemiş olan ve artık birer yetişkin hâline gelen karakterlerimizin Pennywise'tan tekrar haber aldıklarını ve çocukluklarına döndükleri bu oldukça kısa fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Filmin ülkemizdeki gösterim tarihi 6 Eylül 2019. İki filmden oluşacak olan bu serinin son filminden sizin beklentileriniz neler? Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://comicbook.com/horror/2019/08/16/it-chapter-2-imax-trailer/
41
6
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
41
6
3
2
0