Kafa Topu 2 Oynayan Birbirinden Ünlü Futbolcuların Instagram Paylaşımları

111
52
23
7
4
Kafa Topu 2 Oynayan Birbirinden Ünlü Futbolcuların Instagram Paylaşımları
Kafa Topu 2 oyunu çıktığı günden beri sürekli yükselen bir grafik çiziyor. FIFA Dünya Kupası ile futbol heyecanını doruklarda yaşayan pek çok yeni ismi kazanan Kafa Topu 2, Cenk Tosun, Cengiz Ünder gibi isimlerin de tercihi oldu.

Türkiye’nin ve dünyanın en çok oynanan mobil oyunları arasında yer alan Kafa Topu 2, yükselişini sürdürmeye devam ediyor. Tüm dünyada ülkemizi temsil eden oyun, Cenk Tosun’dan Robinho’ya kadar dünyanın önemli futbolcularının da dikkatini çekti. Cengiz Ünder, Cenk Tosun gibi şu sıralar Avrupa arenasını inleten Türk yeteneklerden, bir dönemin altın isimlerinden Necati Ateş, Robinho gibi isimlere kadar pek çok oyuncunun oynadığı Kafa Topu 2, büyük çaplı reklam çalışmasıyla, başta Türkiye olmak üzere tüm dünyada daha çok oyuncuya ulaşmayı hedefliyor.

Kafa Topu 2’yi oynayan ve bunu Instagram hesaplarından paylaşan birbirinden ünlü ismin Instagram paylaşımları şu şekilde:

()

()

()

()

()

()

()

Birbirinden değerli bu isimler dışında şu anda FIFA Dünya Kupası maçlarının yer aldığı TRT 1’de de Kafa Topu 2’nin reklamı yer alıyor. Eğer sizler de Dünya Kupası heyecanını daha yukarılara taşıyacak Kafa Topu 2’yi telefonlarınıza indirmek istiyorsanız, videonun altındaki bağlantıları kullanarak Android ve iOS cihazlarınıza indirebilir ve ülkemizin ve dünyanın önemli isimleriyle birlikte ve Ercan Taner’in Türkçe sunumuyla Kafa Topu 2’nin eğlenceli dünyasına ulaşabilirsiniz.

111
52
23
7
4
Emoji İle Tepki Ver
111
52
23
7
4