Kıyamet Alameti: Apple'dan Türkiye'de Adaptör ve Kablo Fiyatlarında İndirim!

0
0
0
0
0
Kıyamet Alameti: Apple'dan Türkiye'de Adaptör ve Kablo Fiyatlarında İndirim!
Apple, kullanıcıların yeni nesil MacBook Pro'ya geçiş yapması için yıl sonuna kadar adaptör ve kablo fiyatlarında indirime gitti.

Hepimizin bildiği gibi Apple, yarattığı marka algısıyla her ürününü belirlediği fiyattan tüketicilere kabullendirebildiği için ürünlerinde pek fazla indirim yapmayı sevmeyen bir şirket ancak bazen söz konusu Apple bile olsa tüketicileri değişikliğe itecek ürünler şüphe uyandırabiliyor.

Apple, yeni nesil MacBook Pro'da alışılagelmiş USB ve HDMI gibi girişleri kaldırarak bilgisayardaki tüm girişleri Thunderbolt 3'e yükseltmişti. Ancak flash bellek ve monitör gibi donanımların direkt olarak MacBook Pro'ya bağlanamayacak olması insanların işini zorlaştıracak bir detay olarak görülürken bu tarz donanımları bilgisayara takmak için harici adaptör ya da kablolara ihtiyaç duyuluyor.

Zaten harici kablo ya da adaptörle bu bağlantıyı sağlamak kullanıcılara zor bir durum gibi görünürken bu kablo ve adaptörlerin yüksek fiyatları da tüketicileri yeni nesil MacBook Pro'lardan uzak tutabilir görünüyordu. Bu noktada yeni nesil MacBook Pro'ya geçiş sürecini daha da güçlendirmek isteyen Apple, adaptör ve kabloların fiyatlarında bu yılın sonuna kadar geçerli olacak indirime gitti.

Kablo ve adaptörlerde uygulanan indirimler

Apple'ın yeni indirimli fiyatlarıyla birlikte;

USB-C - Lightning Kablosu (1m) 20TL indirilimle 79TL'den
USB-C - Lightning Kablosu (2m) 30TL indirimle 109TL'den
USB-C Dijital AV Çoklu Bağlantı Noktası Adaptörü 70TL indirimle 189TL'den
USB-C - USB Adaptörü 50TL indirimle 29TL'den
USB-C VGA Çoklu Bağlantı Noktası Adaptörü  70TL indirimle 189TL'den
Thunderbolt 3 - Thunderbolt 2 Adaptörü 80TL indirimle 109TL'den satılıyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0