Kızılay ile TikTok, '#EğitimleDeğişir' Kampanyasını Başlattı

54
20
8
3
2
Kuruluşunun 151. yılını kutlayan Kızılay, son dönemlerde yıldızı parlayan sosyal medya platformu TikTok'la güçlerini birleştirerek yeni bir kampanya başlattı. "#EğitimleDeğişir" sloganıyla başlatılan bu kampanya kapsamında TikTok, bu etikete sahip her paylaşım için 1 dolarlık bağışta bulunacak.

Son dönemlerde yıldızı parlayan sosyal medya platformlarından bir tanesi olan TikTok'la elele veren Kızılay, yeni bir kampanya başlattı. Başlatılan kampanya kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilerin daha iyi bir eğitim almalarına fırsat verilmesi amaçlanıyor.

Kızılay'ın TikTok platformuyla başlatmış olduğu bu proje, "#EğitimleDeğişir" ismine sahip. Kampanya kapsamında öğrenciler için hazırlanan ve içerisinde kazak, bot, mont, pantolon ve çorap gibi ürünlerin yer aldığı koliler ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılacak. TikTok'sa "#EğitimleDeğişir" etiketiyle yapılan her paylaşım için Kızılay'a, 1 dolar bağışta bulunacak.

Kızılay

Etkinliğin başlatılmasıyla birlikte Türkiye'nin ünlü isimlerinin yanı sıra, milli sporcular ve TikTok fenomenleri de kampanyaya destek vermeye başladılar.

Başlatılan kampanyaya dahil olabilmek içinse TikTok kullanıcısı olmak gerekmiyor. İstenildiği takdirde "EĞİTİM" yazıp "2868"e kısa mesaj atmanız halinde de kampanyaya katılmış oluyorsunuz.

Kaynak : https://mediacat.com/turk-kizilay-ve-tiktok-egitime-destek-icin-bir-arada/
54
20
8
3
2
Emoji İle Tepki Ver
54
20
8
3
2