Korku Filmi Sahnesi Gibi: Dalgıçların Kafesine Dalan Köpekbalığı!

1
0
0
0
0
Köpekbalıklarının şakası olmayan canlılar olduğunu zaten biliyorsunuzdur. He eğer bilmiyorsanız, bu video fikrinizi tamamen değiştirebilir.

Şimdi sizlere muhtemelen çoğumuzun denizde karşılaşmak isteyeceği en son şeylerden biri olan köpekbalıklarının, neden suda bulunan en tehlikeli canlılardan biri olduğunu bir kez daha hatırlatan, son derece nefes kesen bir video izleteceğiz.

Meksika sınırlarında bulunan Guadalupe Adası'nda büyük beyaz köpekbalıklarını inceleyen bir grup, büyük olasılıkla hayatlarının en adrenalin dolu dakikalarını yaşadı. Avını yakalamaya çalışan büyük beyaz köpekbalığı, bir anda dalgıç kafesini kırarak içerisine girmeyi başardı.

Korku dolu anların yaşandığı olayda neyse ki kafesin içerisinde bulunan dalgıç soğukkanlılığını koruyarak sağlıklı kararlar vermeyi başarıyor ve köpekbalığı kafese daldığı anda kafesin alt kısmında bulunan acil durum çıkışından çıkarak kurtulmayı başarıyor. Tabi dalgıç bunları yaparken teknede bulunanların haberdar olmaması, çoğunun paniklemesine sebep oluyor.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0