'Arızalı' YouTube Kanalı, iPhone 7'nin Kutu Açılışını Pompalı Tüfekle Yaptı!

0
0
0
0
0
'Arızalı' YouTube Kanalı, iPhone 7'nin Kutu Açılışını Pompalı Tüfekle Yaptı!
YouTube teknoloji kanallarının en psikopatı Full Mag, bu sefer iPhone 7’yi katana ile ikiye bölmeye çalıştı, ama başarılı olabildi mi?

Bildiğiniz gibi Türkiye YouTube dünyasına teknoloji sitesi olarak giriş yaptık ve farklı tarafımızın ise her zaman samimi olduğumuzu belirtiyoruz. Ancak aynı zamanda haylazlık, manyaklık ya da psikopatlık (artık siz nasıl düşünüyorsanız) katarak klasik dayanıklılık testlerinin ardından "Webtekno usulü" dediğimiz aşamaya geçerek farklı şeyler deniyoruz. Bazen mangal yapar, bazen arabayla üzerinden geçtiğimiz ürünlere genellikle farklı kalibre silahlar ile manyaklığın kitabını yazarak testler yapan Full Mag, bu sefer aşama atlayarak karşımıza çıkıyor.

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan ve şu anda telefon dünyasının gündeminde olan iPhone 7’ye nasıl test yapacağı merak edilen Full Mag, yüksek kalibreli bir silah ya da sağlam bir patlayıcı yerine katana ile dalıyor!

Evet, yanlış duymadınız. Katana ile ikiye bölünme testi yapan kanal, bu sefer bükülme testini farklı açıdan ele alıyor.

İlk olarak yukarıda gördüğünüz gibi pompalı tüfek ile kutu açılışı yapmaya çalışan kanal, bununla yetinmeyerek aşağıdaki videoda da katana ile ikiye bölmeye çalışıyor? Bize sağlam diss atmış gibi görünen Full Mag kanalı acaba iPhone 7’yi ikiye bölebildi mi? Cevabına gelin hep beraber bakalım;

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0