Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un, İlk Selfie'sini Çekti

37
14
2
1
0
Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un, İlk Selfie'sini Çekti
Kuzey Kore'nin gülümserken görmeye pek de alışık olmadığımız lideri Kim Jong-un, Singapur'a gerçekleştirdiği ziyareti sırasında ilk selfie'sini çekti.

Kuzey Kore'ye ve lideri Kim Jong-un'a dair duyduğumuz haberler genelde nükleer füzeler, savaş gibi ürkütücü başlıklarda yer alıyor. Özellikle son dönemde ABD ile aralarında geçen gerginlikler ile hepimizi diken üstünde bırakan Kim Jong-un, bu kez bambaşka bir şekilde medyada yer aldı. Singapur'a düzenlediği ziyaret sırasında bir selfie çekilen Jong-un, fotoğraf sayesinde oldukça konuşuldu.

Singapur Dışişleri Bakanı Vivian Balakrishnan'ın Twitter hesabı üzerinden paylaştığı gönderi, Kim Jong-un'un medyada yer alan ilk selfie'si. Selfie'nin çekildiği anda etrafta bulunan tüm fotoğrafçılar ise ironik bir şekilde bu ilk selfie'yi fotoğraflamış.

''Singapur Dışişleri Bakanı Vivian Balakrishnan, Merlion Park'da Kim Jong-un ile selfie çekildi''

''Kim Jong-un, Dışişleri Bakanı ile Selfie çekilmek için mola vermiş''

Tabii ki haber değeri oldukça yüksek olan bu an, birden bire özellikle Twitter'da gündem oldu. Ancak en ilgi çekici olan ise selfie'nin çekilme anından gelen bir video oldu. Videoda da görüldüğü gibi Kim Jong-un devasa bir koruma ordusu ile geziyor ve daha önce de sosyal medyada koruma sayısı sebebiyle hayli konuşulmuştu.

Sonrasında ise ikinci bir selfie de Singapur Eğitim Bakanı'nda geldi. Ong Ye Kung isimli bakan ise gönderisini Facebook üzerinden paylaştı.

''Özel konuğumuza Singapur'u gösterebildiğim için onur duydum.''

Kaynak : https://petapixel.com/2018/06/11/kim-jong-un-just-posed-for-his-first-selfie/
37
14
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
37
14
2
1
0