LG G6’ya Ait Bazı Özellikler Ortaya Çıktı: Tasarımı Muhteşem Olacak!

0
0
0
0
0
LG’nin G5’tek pek başarılı sayılmayacak grafiği G6’da değişecek gibi görünüyor.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl Barselona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde yapılan özel bir lansman ile tanıtılan ve Webtekno olarak size yerinde gelişmeleri ve ön incelemesini aktardığımız G5, modüler dizaynı ve geniş açılı kamerası ile dikkat çekmişti. Her ne kadar güzel özelliklerle donatılmış olsa da pazarda büyük bir yer edinemeyen G5’ten sonra gelen V20 de oldukça başarılı bir telefon olmasına rağmen LG’nin isteğini yerine getiremedi.

Bu durumlar sonrasında G6’ya odaklanan firma, bu sefer çok daha sağlam bir telefon ile gelecek gibi. Ortaya çıkan veriler ve söylentilere göre modüler tasarımdan tam bir metal kasa tasarımı için vazgeçecek olan LG, aynı zamanda ön kameraya iris sensör desteğini de getiriyor olacak. Kasasında metal dışında neredeyse başka hiçbir materyal bulunmayacak olan LG G5’teki bir güzel özellik de 3.5mm jack girişinin bulunacak olması. İlk olarak iPhone 7’de kullanılınca sükse yapan, Lenovo’nun Moto Z serisinde de bulundurmadığı ve hatta Samsung’un Galaxy S8 ailesinde de bulundurmayacağından bahsedilen bu jack girişi, 2017 yılında LG tarafından korunacak gibi.

Arka kamera noktasında da yine çift kameranın korunacağı ancak ciddi geliştirmeler olacağı beklenirken 2017’nin donanımsal özellikleriyle beraber harika bir telefon bizleri bekliyor olacak gibi. Bakalım bu karar LG G6’nın beğenilmesi ve satış bazında ne gibi artıları ortaya çıkartacak, hep beraber göreceğiz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0