LoL 2016 Türkiye Büyük Finali’nin Finalistleri Belli Oldu!

1
1
0
0
0
Bu yılki dev Leauge of Legends Türkiye Büyük Finali’nde en favori takımlar SuperMassive ve Dark Passage karşı karşıya gelecek.

Milyonlarca Leauge of Legends oyuncusunun ve e-Spor tutkunlarının beklediği an çok yaklaştı. Her yıl onbinlerce kişinin yerinde izlediği Leauge of Legends Türkiye Büyük Finali, bu yıl 13 Ağustos’ta İstanbul Ülker Sports Arena’da gerçekleşecek ve LİG TV üzerinden canlı yayınlanacak.

Bu dev organizasyonda ise hangi takımların boy göstereceği merak konusuydu. Bugün tamamlanan yarı final maçlarıyla birlikte Türkiye Büyük Finali 2016’da rekabet edecek iki e-Spor takımı belli oldu.

Aslında birçok kişinin tahmin ettiği gibi final maçı adeta Leauge of Legends’in yıldızlar karması diyebileceğimiz SuperMassive ve en çok kupa kaldıran takımlardan Dark Passage Türkiye Büyük Finali 2016'da boy gösterecek.

Türkiye’de e-Sporun gelişmesi ve dünyada e-Spor alanında ülkemizin ses duyurması için en önemli organizasyon olan Leauge of Legends Türkiye Büyük Finali’nde şimdiden her iki dev e-Spor takımına da başarılar diliyoruz.

1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0