Twitter Kullanıcılarının Ağır Kafa Bulduğu Marvel’ın Yeni LOKI Logosu

101
7
5
5
2
Disney+ ile yeni ortak projesi LOKI'yi duyuran Marvel, güzel haberleri hayranlarına verirken dizinin de bir logosunu paylaştı. Birçok kişi yeni haberi duyunca fazlasıyla sevinmiş olsa da haberden çok logo daha ilgi çekici oldu. Twitter'da bulunan kullanıcılar, LOKI'nin alıştığımız stilin dışındaki logosunu pek de hoş karşılamadı.

İçerisinde bulunduğumuz hafta, Marvel için fazlasıyla iyi gidiyor diyebiliriz. Avengers: Endgame'in Avatar'ı geçerek en çok kazanan film olmasının yanı sıra Marvel, gelecek dizi ve animasyonlarını da açıklayarak hayranlarının heyecanını artırdı.

Gelecek yapımlarına dair küçük de olsa bir fikir vermek isteyen Marvel, yapımlarının logolarını paylaşmayı tercih ediyor. Thor ve Doctor Strange'in ardından LOKI'nin de logosunu paylaşan Marvel, pek de beklediği yorumlar almadı.

Marvel, Disney+ ile ortak çekilecek olan LOKI dizisinin logosunu şu şekilde bir tweet atarak duyurdu:

marvel

"Tom Hiddleston'ın da bulunduğu Marvel Studios yapımı orijinal dizi LOKI, SDSC'de H Salonunda duyuruldu. Dizi, 2021 baharında yalnızca Disney+'ta olacak."

Evet, gördüğünüz üzere Marvel iyi haberler vermiş olsa da pek de 'estetik' haberler vermemiş durumda. Marvel'ın WordArt'la yapılmış izlenimi veren logosu, sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti ve büyük bir alay konusu oldu. Hatta birçok kişi Marvel'la ağır dalga geçti diyebiliriz.

loki

Atılan tweetlere geçmeden önce bir şeyi belirtmekte de fayda var: Loki'nin İskandinav mitolojisinde kurnazlık tanrısı olduğunu göz önünde bulundurduğunuz zaman Marvel'ın böyle bir şeyi bilinçsiz bir şekilde yaptığına pek de ihtimal vermiyoruz. Logoyu bilinçli bir şekilde kötü yaptığını düşündüğümüz Marvel, bunu düşünerek hareket ettiyse kötü göründüğü üzerine kuşku olmayan ancak düşünce bakımından son derece başarılı bir logo yapmış oluyor. Tabii ki Marvel'ın bunu bilinçli yapıp yapmadığını Marvel açıklama yapmadan öğrenmek neredeyse imkansız.

Twitter kısmına geri dönecek olursak tepkiler şu şekilde oldu:

twitter

"Grafik tasarım benim için yaşam tarzı"

disney+

"Ben Marvel hayranı değilim ama bu logo 8 yaşında dergilerden harfler kesip bir araya getirdiğim yazılara benziyor"

"Bu logoyu tasarlayan kişi"

Kaynak : https://www.creativebloq.com/news/loki-logo
101
7
5
5
2
Emoji İle Tepki Ver
101
7
5
5
2