Marvel's Spider-Man 2'den Venom'lu Yeni Fragman Geldi: Özel Tasarımlı PS5 ve DualSense de Duyuruldu!

20
8
6
2
0
PlayStation oyuncularının merakla beklediği Marvel's Spider-Man 2'den izleyenleri heyecanlandıran yeni bir fragman geldi.

25 Mayıs’ta gerçekleşen PlayStation Showcase etkinliğinde Marvel’s Spider-Man serisinin yeni oyunu da ilk kez oynanış videosuyla gösterilmişti. Oyun, paylaşılan videoyla tüm Örümcek Adam severler başta olmak üzere birçok oyuncuyu içine çekmeyi başardı.

Şimdi ise yeni başlayan San Diego Comic-Con'da oyundan yepyeni ve hikaye odaklı bir başka fragman geldi. Fragmanda Spider-Man hayranlarının en çok dikkatini çeken Venom karakterini ilk kez görmemiz oldu. Sürpriz ise Venom'un Harry Osborne olarak karşımıza çıkması. 

''Birlikte dünyayı arındıracağız''

Marvel's Spider-Man 2'de Miles Morales ve Peter Parker şehrin koruyucuları olarak hayatlarına devam ederken bir yandan da Peter'ın en yakın arkadaşı Harry'nin geri döndüğünü görüyoruz. İkili arasında geçen bir diyalogda Harry Peter'a ''We’re going to heal the world'' (Birlikte dünyayı arındıracağız) diyor. Fragmanın sonunda ise aynı cümleyi Venom'dan duyuyoruz.

Oyun Peter Parker, Miles Morales ve Harry Osborne üçgeninde, etrafta bolca kötü adam ve mücadeleyle dolu olacak gibi görünüyor. Her ne kadar aynı harita, aynı karakterler, neredeyse aynı mekanikler gibi görünse de, daha gelişmii versiyonları ve yepyeni bir hikayeyle ve Venom gibi serinin 'en sevilen kötülerinden biriyle' Marvel's Spider-Man 2, oyunseverleri tatmin edecek gibi duruyor.

Gerçek hayranlara özel Spider-Man 2 temalı PS5 ve DualSense de duyuruldu

Sony'den bir diğer güzel haber daha geldi. Eğer gerçek bir Spider-Man hayranıysanız ve yakın zamanda PS5 almayı düşünüyorsanız, biraz daha beklemenizi öneririz. Çünkü 28 Temmuz'da başlayacak ön siparişle Marvel's Spider-Man 2 tasarımlı PS5 ve DualSense satın alabileceksiniz.

Eğer PS5'iniz varsa da üzülmeyin. Çünkü aynı tasarıma sahip PS5 kapakları da satışta olacak!

Marvel’s Spider-Man 2 oynanış videosu:

Marvel’s Spider-Man 2 konusu:

marvels spiderman 2

Marvel’s Spider-Man 2, Insomniac evreninde bizi Miles Morales oyununda kaldığımız yerden itibaren yeni bir hikâyeye sürükleyecek. Oynanış videosunda gördüğümüz kısımda bile iki popüler kötü karakteri görebiliyoruz. Bu da oyunda çizgi romandaki pek çok kötü karakterin var olacağına işaret ediyor. Venom da baş kötü olarak karşımıza çıkacak.

Oynanış videosunun bitişi ise aslında iki Örümcek Adam karakterimiz arasında başlayan düşünce farklılığına işaret ediyor. Peter, simniyot kıyafetiyle daha acımasız bir Örümcek Adam’a dönüşürken Miles, Peter’ı daha önce hiç böyle görmediğini üzgün bir şekilde söylüyor. İki karakter arasında bir gerilim olacak mı, şu an için bilemiyoruz.

Marvel’s Spider-Man 2 oynanışı hakkında bilinenler:

marvels spiderman 2

Oyunun oynanış fragmanından gördüğümüz kadarıyla Marvel’s Spider-Man 2, seriye az ama öz değişiklikler getirecek. Bunların en başında her iki Örümcek Adam arasında istediğimiz anda geçiş yaparak istediğimizi kontrol edebilecek olmamız.

Ayrıca oyunda yine New York da olsak da harita, daha geniş bir alan kaplayacak. Bu da iki karakterimizle kat edeceğimiz mesafenin kısa olmamasını sağlayacak. İki Örümcek Adam ile mevcut şehir fazlasıyla küçük hissettirebilirdi. Yine de ne kadar genişlediğini ancak oyun çıktığında görebileceğiz.

Bunun dışında kapalı ve açık alan görev tasarımları, gizlilik mekanikleri, oynanış animasyonları ve karakterlerin yetenekleri gibi oynanış elementleri, Miles Morales’te olduğu gibi daha fazla çeşitlendirilmiş olacak.

Marvel’s Spider-Man 2 çıkış tarihi:

Marvel’s Spider-Man 2, 20 Ekim’de çıkış yapacak.

Marvel’s Spider-Man 2 fiyatı:

  • Marvel's Spider-Man 2: 799 TL
  • Marvel's Spider-Man 2 Dijital Deluxe Sürüm: 899 TL
20
8
6
2
0
Emoji İle Tepki Ver
20
8
6
2
0