Mavi Renkli ve Çift Kameralı iPhone 7 Plus Prototip Videosu Yayınlandı!

0
0
0
0
0
YouTube kanalı Unbox Therapy, iPhone 7 Plus’ın prototip versiyonuna ait bir video yayınladı.

Unbox Therapy, bu zamana kadar yapılmış tüm sızıntı haberleri bir araya toplayarak bir iPhone 7 Plus prototipi ortaya çıkardı. Videoyu izlemeden önce, gördüğünüz cihazın bir prototip versiyonu olduğunu ve resmi bir tarafının bulunmadığını unutmayın.

Mavi rengiyle karşımıza çıkan prototipin arka yüzünde çift kamera kurulumunun olması zaten beklediğimiz bir yenilik. Kameralardan bir tanesi kullanıcılara OIS (otomatik görüntü sabitleme), bir diğeri ise optik yakınlaştırma deneyimi sunacak. Videoda anten bantlarının cihazın etrafında dolanmış şekilde konumlandırıldığı ve 3.5mm kulak girişinin de olmadığı görülüyor.

iPhone 7 Plus prototipine bir de akıllı bağlayıcı işlevi eklenmiş. Bu yenilik, akıllı klavyenin kablosuz olarak iPad Pro’nun kullanımına izin verilmesini sağlıyor. Gerçi geçtiğimiz aylarda Apple’ın akıllı bağlayıcıyı iPhone 7 Plus’ta kullanmayacağına yönelik bazı söylentiler vardı, bu videoda ise tam tersinin olduğunu görüyoruz.

Sonuç olarak önümüzdeki ay tanıtılacak olan iPhone 7 karşımıza çıkana kadar tüm bu bahsettiğimiz yenilikler / özellikler hakkında ‘%100 gerçekleşecek’ diyemeyiz. 

BONUS

Ayrıca hemen aşağıdaki videodan da çift kameralı iPhone 7 ile göz tarayıcılı Note 7'nin karşılaştırmasını izleyebilir, anketimize katılabilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0