McLaren’ın Yalnızca 399 Tane Üreteceği Speedster İçin Tanıtım Görseli Yayınlandı

39
4
4
3
3
Ürettiği spor otomobillerle tüm dünyada otomobil tutkunlarının favori markalarından biri olan McLaren, yalnızca 399 tane üreteceği özel aracı Speedster için tanıtım görseli yayınladı. İngiliz üreticinin yayınladığı görsel, performansının yanında oldukça şık bir spor otomobile işaret ediyor.

Geride bıraktığımız Mayıs ayında özellikleriyle ve tasarımıyla belki de bugüne kadarki en göz alıcı aracı McLaren GT'yi tanıtan İngiliz otomobil üreticisi, bir süredir söylentilere konu olan aracı Speedster'ın tanıtım görselini yayınladı. Siyahın asaletini yansıtan bir tasarıma sahip olduğu görülen araç, dikkat çekici birçok özelliğe sahip.

Adeta yok denecek kadar küçük bir ön cama sahip olan Speedster, bu özelliğiyle sürücülerine oldukça farklı bir sürüş deneyimi sunacak. Kapılarının V şeklinde açılacağı belirtilen bu araç, yüksek hıza ulaştığında stabilliğini koruması için birçok tasarım hamlesiyle donatılmış. 

İşte karşınızda McLaren Speedster:

McLaren Speedster

Çift turbolu bir V8'den güç alacağı belirtilen araçta kullanılan karbon fiber detaylar, hem tasarım hem de hafiflik anlamında bazı avantajlar sağlıyor. Bugüne kadarki en hafif McLaren olacağı söylenen aracın bu hafifliğinin hızlanmaya da büyük katkı koyması bekleniyor.

Çıkış tarihi ve tahmini fiyatı:

McLaren Speedster

Dünya genelinde yalnızca 399 adet bulunacak bu özel aracın 2020 yılının sonlarında çıkacağı düşünülüyor. Fiyatının tahmini olarak 1,5 milyon dolar olması beklenen aracın tüm stoklarının kısa sürede tükenmesi bekleniyor.

Kaynak : https://tr.motor1.com/news/365658/mclaren-speedster-teaser/
39
4
4
3
3
Emoji İle Tepki Ver
39
4
4
3
3