Meizu 17’nin Kavisli Ekranlı Tasarımı Ortaya Çıktı

20
4
1
0
0
Bir süredir iç sıkıntıları bulunan Meizu, piyasaya istediği gibi bir giriş yapamıyordu. Şimdi ise Meizu’nun yeni telefonu Meizu 17’nin kavisli ekranlı tasarımı ortaya çıktı.

Meizu, akıllı telefon piyasasında istediği gibi bir durumda değil. Şirket geçtiğimiz aylarda Çin’deki bazı perakende mağazalarını kapatmak zorda kalmıştı. Buna rağmen şirket, Çin pazarında yeni amiral gemisi Meizu 16s Pro’yu piyasaya sürmüştü. Meizu’nun 17. serisini çıkaracağına dair söylentiler dolanıyordu. Görünüşe göre söylentiler gerçek çıktı zira Meizu 17’nin tasarımı ortaya çıktı.

Meizu 17 kavisli ekrana sahip olacak

meizu 17

Yukarıdaki resimde de görebileceğiniz üzere telefon, Meizu’nun amiral gemisi telefonlarına fazlasıyla benziyor. Ancak bu tasarımda farklı olan bir şey var, o da telefonun kavisli ekrana sahip olması. Çinli akıllı telefon üreticilerinin çoğu Vivo’nun yekpare ekran tasarımına geçeceğinden bu tasarım gayet anlaşılabilir.

Arka tarafta ise 48 MP’lik bir kamera bulunuyor. Fotoğrafta sadece klasik iki renk çeşidi gösterilmiş: Beyaz ve siyah. Meizu 16s’te de olduğu gibi bu telefonun görselinde de 3,5 mm’lik bir jak girişi bulunmuyor.

Meizu, amiral gemisi tasarımını değiştirmeyeli neredeyse 2 yıl oldu ve Meizu 17, büyük değişikliği üstlenen ilk model olacak. Meizu’nun 16 serisi bu yıl Nisan ayında piyasaya sürüldü, bu yüzden yakın zamanda bir lansman beklemiyoruz.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/09/15/meizu-17-render-leaks-shows-curved-display-design/
20
4
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
20
4
1
0
0