Microsoft, USB-C Portu ile Gelen Surface Pro 7’yi Duyurdu

9
3
1
0
0
Microsoft, bugün yaptığı etkinlikte Surface Pro 7’yi duyurdu. Surface Pro 7’de ilk göze çarpan değişiklik tablete USB Type-C bağlantısının eklenmiş olması.

Microsoft, yeni ürünlerini duyurduğu etkinliğinde Surface Pro 7’yi tanıttı. Şirketin tablet ve bilgisayarı bir araya getiren cihazına USB-C eklemesi uzun süredir beklenen bir hamleydi. Microsoft beklentileri boşa çıkarmadı ve Surface Pro 7’ye USB-C bağlantı noktası ekledi.

surface pro 7

Microsoft’un etkinliğinde duyurulan Surface Pro 7’nin tasarımında büyük bir değişiklik görünmüyor. Sadece Surface Pro 7’nin ekran/gövde oranı selefi Surface Pro 6’ya oranla biraz artırılmış. Surface Pro 7, 12.3 inçlik ekranı ile Surface Pro 6 ile aynı ekrana sahip. Bunun haricinde Surface klavye ve Surface kalem önemli aksesuarlar olmaya devam ediyor. 

surface pro 7 2

Microsoft, Surface Go dahil olmak üzere birçok cihazına USB-C’yi zaten entegre etmişti. Ancak USB-C için en fazla Surface Pro’lar bekledi. USB Type-C, Surface Pro’larda daha önce yer alan Mini DisplayPort’un yerini aldı. 

Fiyatı

Microsoft, hem bilgisayar hem de tablet görevi gören yeni cihazı Surface Pro 7'yi 22 Ekim'de 749 dolardan satışa sunacak. USB-C bağlantısı ile kullanımı önemli ölçüde kolaylaştıran yeni 2'si 1 arada PC, özellikle iş dünyasında büyük rağbet görecek gibi duruyor. Cihazın ülkemizde kaç TL'ye ve ne zaman satışa sunulacağı konusunda henüz bir bilgi yok. Yeni gelişmeler oldukça sizleri bu noktada bilgilendireceğiz.

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/10/2/20885907/microsoft-surface-pro-7-2-in-1-features-price-specs-release-date-usb-c
9
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
3
1
0
0