Microsoft’tan Skype Kullanan Bazı Mobil Kullanıcıları Sinirlendirecek Karar!

0
0
0
0
0
Skype uygulamasında ileriye dönük olarak birtakım değişiklikler yapan Microsoft, bazı kullanıcıları sinirlendirecek bir karar aldı.

Dün gece itibariyle bir duyuru gerçekleştiren Microsoft, bazı Android ve Windows 10 mobil kullanıcılarının canını sıkabilir. iOS 8, Android 4.03 ve Windows 10 mobili desteklemeye devam edeceğini belirten Microsoft, Windows Phone 8 ve öncesine ait sürümlerle birlikte Android 4.03’ten eski sürümlere verdikleri desteği durdurma kararı aldığını açıkladı.

Şimdilik en düşük sürümdeki işletim sistemlerine desteğin sürdürüleceği belirtilmiş olsa da zamanla bu kullanıcılar da Skype’ın mobil versiyonundan mahrum kalacaklar. Uygulamada (Skype) ‘öngörülemeyen yerleşik sorunların’ var olduğunu kabul ettiklerini söyleyen Skype’ın Başkan Yardımcısı Gyrdeep Pall, mesajlarla birlikte bildirimlerin bazı cihazlarla senkronize olarak çalışmadığını belirtti.

Bunun Microsoft’un P2P’ye geçişte yaşadığı bir sorunun parçası olabileceğini belirten Pall, Microsoft’un önümüzdeki aylarda bu sorunu çözmesini umduğunu söyledi.
 

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0