Morrowind: Rebirth Revizyon Modunun En Büyük Güncellemesi Geldi

7
4
0
0
0
Morrowind: Rebirth, Morrowind’e birçok yenilik getiren bir moddur ve şimdilerde kendisinin en büyük güncellemesini aldı.

Morrowind, Bethesda’nın kült klasiklerinden biri. Açık dünya RPG türü olan oyun için oluşturulmuş Rebirth modu ise, oyunu daha da canlandırmak için yenilikler getiren bir mod. 

Morrowind: Rebirth modu, oyundaki neredeyse bütün şehirleri, evleri, karakterleri, yaratıkları, silahları, eşyaları ve oyun içinde bulunan neredeyse her şeyi değiştirmesi ve geliştirmesi için yapılmış. Ayrıca oyuna yepyeni silahlar, yaratıklar, kıyafetler ve müzikler getirmiştir. Daha yeni olarak 5.0 versiyonuna güncellenen Rebirth için geliştiriciler “Bugüne kadar, Rebirth için gelmiş en büyük güncelleme.” diyorlar. 

Güncellemeyle Sadrith Mora Fungai Tepesi’nden, Caldera Darkstone Malikanesi’ne değiştirilen beş oyuncu evi bulunuyor. Ald’Ruhn Yeraltı, Ahinapa diye adlandırılan bir kamp ve Yanith-Duniasha kalıntılarına eklenen yeni bir seviye gibi yerler var ve mevcut birkaç yerin görünümü elden geçirildi. Yeni iskelet çeşitleri, yeni büyülü eşyalar, yeni dokular ve modeller olan güncelleme de daha nice yenilikler var. 

Kaynak : https://www.pcgamer.com/morrowind-rebirth-overhaul-mod-just-had-its-biggest-update/
7
4
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
4
0
0
0