Motorola One Zoom Hakkında Tüm Bilinenler: Kamera Detayları, Özellikler, Fiyat

2
2
0
0
0
WinFuture isimli bir teknoloji sitesi, Motorola’nın yeni gözdesi One Zoom hakkında bilinen tüm detayları açıkladı. Yapılan açıklamada cihazın kamera detayları, özellikleri ve fiyatı dahil pek çok bilgi yer alıyor.

Motorola’nın ilk dört kameralı akıllı telefonunun adının aslında One Pro olacağı düşünülüyordu, ancak WinFuture’un paylaştığı son bilgiler cihazın One Zoom olarak adıyla piyasaya sürüleceğini iddia ediyor. Söylenenlere göre bu isim, cihazın arkasında bulunan 4 kameradan yola çıkılarak tesadüfen bulunmuş.

WinFuture, Motorola’nın büyük umutlar beslediği yeni cihazı hakkında pek çok bilgi paylaştı. Paylaşılan bilgilere göre One Zoom, orta segmentli bir cihaz olarak karşımıza çıkacak. Cihazda, 4 arka kameranın yanı sıra 5x hibrit zoom desteği de yer alacak.

Motorola One Zoom

Cihazın arkasında bulunan 4 kameranın her biri 12 megapiksel değerinde ancak cihaz, sensörler yardımıyla 4 kamerayı birleştirecek ve 48 megapiksellik bir kamera deneyimini kullanıcılara sunacak. Cihazda gelişmiş çekimler için optik kamera sabitleyici de yer alacak ve arka kamera kısmında ise f/1,7 değerinde bir diyafram açıklık değeri olacak.

Motorola One Zoom hakkında bilinen tüm özellikler;

  • Arka Kamera: Her biri 12 megapiksellik 4 Arka Kamera ve yazılım destekli 5x hibrit zoom, f / 1.7 diyafram açıklığı, 117 derecelik bir "ActionCam".
  • Ön Kamera: 26 ya da 13 megapiksellik ön kamera.

  • Batarya: TurboPower destekli 27 watt’lık hızlı şarj desteği ve 4000 mAh batarya.

  • Ekran: 6,2 inçlik çentikli ekran, 19,5: 9 ekran boyutu ve AMOLED ekran.

  • Ekrana gömülü parmak izi sensörü.

  • İşletim Sistemi: Android 9 Pie.

  • İşlemci: Snapdragon 675.

  • RAM / Depolama:  4GB RAM – 64GB dahili depolama / 6GB RAM – 128GB dahili depolama.

Motorola One Zoom, 5x hibrit zoom özelliğini ise 2x ve 3x optik zomlara sahip diğer kameralar ve bir yazılım yardımıyla yapacak, yani gerçek bir hibrit zoom deneyimini kullanıcılarına sunmayacak. Ayrıca cihazda ana lense ek olarak bir de “Action Cam” yer alacak, Bu kamera ise 117 derecelik bir görüş alanını destekleyecek. Ön kamera kısmında ise, 26 ya da 13 megapiksellik bir selfie kamerasının cihazda yer alacağı söyleniyor.

Cihazın tanıtım tarihi içinse,  6-11 Eylül 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan IFA 2019 etkinliği işaret ediliyor. Motorola One Zoom’un Avrupa satış fiyatının 429 euro (yaklaşık 2650 TL) olması bekleniyor. Tabii ki bu fiyata ülkemizdeki vergiler dahil olmayacak.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Motorola-One-Zoom-camera-price-leak_id118015
2
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
2
0
0
0