MSI, NVIDIA RTX 3080'li MEG Aegis Ti5 Oyun Canavarını Duyurdu

55
27
7
5
1
Tayvan merkezli teknoloji şirketi MSI, dünyanın ilk NVIDIA Ampere serili oyuncu masaüstü bilgisayarı MEG Aegis Ti5'i duyurdu. NVIDIA RTX 3080'in kullanıldığı bu canavar, oyunculara en üst düzey oyun deneyimini sunacak.

MSI, dünyanın ilk NVIDIA Ampere serisi oyuncu masaüstü bilgisayarı MEG Aegis Ti5'in duyurusunu gerçekleştirdi. Oldukça yenilikçi bir tasarıma sahip olan bu kasa, ayrıca en güncel donanımlara da sahip.

NVIDIA'nın geçtiğimiz günlerde duyurduğu RTX 3080 grafik kartının ve Intel'in 10. nesil Core i9-10900K işlemcisinin bulunduğu kasa, MSI'ın özel Silent Storm Cooling 4'ü ile soğutuluyor ve bu sayede oyunculara en üst düzey performansı sunabiliyor.

MSI Aegis Ti5 teknik özellikleri

MSI Aegis Ti5 kasa

Kasada bulunan Thunderbolt 3 teknolojisi, kullanıcıların oyunları kolayca kaydetmesine yardımcı olurken 2.5G LAN ve Wi-Fi 6 ağ tasarımları, oyuncunun en pürüzsüz ağ deneyimini yaşamasını sağlıyor. Oyuncular, kasanın ön tarafında bulunan LED buton sayesinde kolay bir şekilde farklı sistem performans ayarları ve ekran sistem durumları arasında geçiş yapabilecekler.

Oyun butonu, ayrıca oyunu başlatma butonu olarak da görev yapabilecek ve oyun için özel profili belirleyecek. Bu canavara sahip olan oyuncular, MSI Dragon Center ile istedikleri performans, ses, ışıklandırma gibi birçok fonksiyonu ayarlayabilecekler. Ayrıca bu oyun butonunun, sistemin anlık konumunu belirleme ve bölgesel hava durumu ve sıcaklığını göstermeye yardımcı olacak bir yapay zekâ teknolojisi de bulunuyor.

msi aegis ti5 kasa

Tabii bu kadar güçlü bir cihazın soğutulması da ayrı bir önem taşıyor. MSI, yukarıda da bahsettiğimiz kendisinin geliştirdiği Silent Storm Cooling ısı dağıtım teknolojisini kullanıyor. VRM (voltaj düzenleme modülü) hazne tasarımı da arka panele eklenmiş durumda. MSI'ın özel Propeller FAN'ı da bu VRM'ı soğutmak için ana kartın arkasına yerleştirilmiş.

MEG Aegsi Ti5'te bulunan Thunderbolt 3 iletim teknolojisi sayesinde kullanıcılar, 40 GB – 50 GB'lık 4K çözünürlükteki bir videoyu oldukça kolay bir şekilde depolayabilecekler. Ayrıca oyuncuların birbirleriyle konuştukları anlardaki deneyimi de en üst seviyeye çıkarmak isteyen şirket, MSI Sound Tune teknolojisini kullandı. Programın arkasındaki yapay zekâ öğrenme teknolojisi sayesinde çevredeki arka plan gürültüleri filtrelenecek, diğer oyuncuların arka plan gürültüleri azaltılacak.

Kaynak : https://wccftech.com/msi-unveils-meg-aegis-ti5-featuring-nvidia-ampere-gpus-intel-10th-gen-cpus/
55
27
7
5
1
Emoji İle Tepki Ver
55
27
7
5
1