Netflix, E3 2019’da Oyun Duyurusu Yapmaya Hazırlanıyor

23
8
2
2
0
Görünüşe bakılırsa Netflix, E3 2019’da düzenleyeceği panelde Stranger Things 3: The Game ve başka orijinal oyunlar için duyuru yapmaya hazırlanıyor.

Son yıllarda en çok büyüyen pazarlardan bir tanesi eğlence sektörü. İnternet altyapılarının gelişmesi ve yeni gelir modellerinin ortaya çıkmasıyla birlikte dizi, sinema, müzik, oyun gibi sektörlerde faaliyet gösteren pek çok firma ortaya çıktı.

Sektörün öncülerinden bir tanesi ise Netflix. Dizi ve film yayınlarıyla kendine büyük bir pazar payı elde eden firma, radyo kanalı da açmıştı. Firma ayrıca oyun sektörüne de göz kırpıyor.

"Sizi araya sıkıştırabileceğimizi düşünüyorum. Panelin adı ne olacak?"

"Şu kulağa nasıl geliyor:

"Favori Dizilerinizi Canlandırmak: Netflix Orijinal İçeriklerini Video Oyunu Olarak Geliştirmek""

Netflix’in resmi hesabı ile E3’ün resmi hesabı arasındaki bir Twitter sohbeti, Netflix’in fuarda yer alacağını ortaya çıkardı. Netflix, E3 2019’da “Bringing Your Favorite Shows to Life: Developing Netflix Originals into Video Games” adlı bir panel düzeleyecek.

Netflix daha önce Stranger Things için retro grafiklere sahip bir oyun piyasaya sürmüştü. Ne yazık ki firma, fuarda tanıtma ihtimali olan yeni oyunları için bir açıklama yapmadı. Attığı tweetlerde ise panelin konusu hakkında konuşan Netflix, yeni gelecek olan Stranger Things dizisinin mutlaka olacağını ancak kesinlikle daha fazlasının geleceğini açıkladı.

Öte yandan Stranger Things oyunu, bir Indie firma olan BonusXP tarafından geliştirilecek. Aralık ayında duyurulan oyunun PS4, Nintendo Switch, Xbox One ve bilgisayarda oynanabileceği biliniyor.

Netflix’in oyun konusunda ne kadar iddialı olduğunu ise zaman gösterecek. Stranger Things 3: The Game şu anda küçük bir oyun olarak göze çarpıyor. Firma bu pazarda büyük bir etki yaratmayı amaçlıyorsa ciddi paralar yatırıp AAA seviyesinde bir oyun yapmalı.

Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce hangi Netflix serisinden güzel bir oyun olurdu?

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/05/13/netflix-e3-2019-video-game-announcements/
23
8
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
23
8
2
2
0