No Man’s Sky’da Gerçek Multiplayer Özelliği Yok Mu?

0
0
0
0
0
No Man’s Sky’da Gerçek Multiplayer Özelliği Yok Mu?
Normalde çoklu oyuncu özelliği olan No Man’s Sky’da görünüşe göre gerçekten arkadaşınızla karşılaşma olasılığınız yok

Uzun süredir tüm oyun otoritelerinin merakla beklediği ve öve öve bitiremediği No Man’s Sky, nihayet bugün PlayStation 4 oyuncularına açıldı. Bir anda milyonların oynamaya başladığı oyun 2 gün sonra da PC kullanıcılarının da eklenmesiyle deli gibi bir sayıya ulaşması bekleniyor.

Bu noktada en çok merak edilen ve kesin olmayan konu olan durum ise multiplayer noktasındaydı. Yani diyelim ki iki arkadaş olarak No Man’s Sky’a sahipsiniz. Şansınıza yakın bir yere düştüyseniz buluşma şansınız olur mu? Görünüşe göre olmayacak. Bunun sebebi ise 18 kentilyon gibi devasa bir gezegen sayısı değil, gerçek manada çoklu oyuncu modu olmayacak gibi gözüküyor.

Bunu test etmek isteyen bir oyun yayımcısı şansına başka biri tarafından keşfedilmiş olan gezegene girerek keşfeden kişiye buluşma teklifi etmiş. Tabii oyunda ilk karşılaşan kişi olma heyecanıyla aynı gezegenin aynı üssünde birbirini arayan bu iki eleman hiçbir şekilde birbirini görememiş. Yani oyunun multiplayer özelliği sadece gezegen isimleri ve keşiflerde olabilir.

Ancak yapımcı Hello Games’in lideri Sean Murray, Twitter üzerinden aşırı oyuncu sayısına ulaşıldığını ve sunucu yoğunlu sebebiyle bu karşılaşmanın olmadığını belirtiyor. İlerleyen günlerde olması gereken iki gerçek oyuncu karşılaşmaları da bu nedenle yaşanabilir. Bakalım, merakla böyle bir durum yaşayacak mıyız, bekliyoruz..

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0