NVIDIA, GeForce Now'a Chromebook Desteği Geldiğini Açıkladı

24
1
1
1
0
NVIDIA tarafından yapılan açıklamaya göre GeForce Now artık Chrome OS ile çalışan bilgisayarlarda da kullanılabiliyor.

PC oyuncuları için heyecan verici bir döneme girmek üzere olduğumuzu söyleyebiliriz. Zira NVIDIA, yeni GeForce 3000 Serisi ile oyun dünyasını kasıp kavurmayı planlarken AMD, yeni nesil ekran kartlarıyla işlemci pazarında Intel’e karşı kurduğu üstünlüğü ekran kartı pazarında NVIDIA’ya karşı kurmak istiyor. Tabi tüm bunların daha güçlü bir PC için ‘çuvalla’ para harcayabilecek oyuncular için heyecan verici olduğunu söylemek de mümkün.

Yeni nesil donanımlara sahip olamayacak oyuncuların imdadına ise bulut tabanlı oyun servisleri yetişiyor ve bunlardan biri olan NVIDIA GeForce Now, artık daha fazla oyuncuya bulut üzerinden PC oyunlarına erişme imkanı sağlıyor.

chromebook

NVIDIA tarafından yapılan açıklamaya göre GeForce Now artık Google’ın dizüstü bilgisayarlar için geliştirdiği işletim sistemi Chrome OS tarafından da destekleniyor. Yani artık bir ChromeBook’a da sahip olsanız GeForce Now ile PC oyunlarını donanım fark etmeksizin oynayabilirsiniz.

Chromebook’lar ülkemizde pek de popüler olmadığı için GeForce Now’ın Chrome OS desteğinin en azından Türkiye’de çok fazla kişinin dikkatini  çekmeyeceği aşikar. Bununla birlikte GeForce Now halihazırda zaten Windows, Mac ve Android için destek sunuyor. Dolayısı ile bu işletim sistemlerinden biriyle çalışan bir cihaza sahipseniz GeForce Now’u deneyimlemeye hemen başlayabilirsiniz.

Kaynak : https://www.pcgamesn.com/nvidia/geforce-now-chromebook
24
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
24
1
1
1
0