Oppo A1s’den İlk Görseller Ortaya Çıktı

7
4
2
0
0
Oppo'nun yeni, A3s ve A1k modelleri arasında orta seviye rolü oynayacak A1s'inden ilk görseller ortaya çıktı.

Oppo, A1s adında uygun fiyatlı yeni telefonu üzerinde çalışıyor. Bugüne kadar telefon hakkında görsel bir bilgiye sahip değildik ancak NBTC’den (National Broadcasting and Telecommunications Commission) sızan bazı görseller bu durumu değiştirdi. Telefonun tam adının A1s olup olmadığı kesin olmasa da model numarasının CPH1925 olduğunu biliyoruz.

Telefonun tasarımını incelediğimiz zaman düşük fiyat segmentinde bir ürünle karşı karşıya olduğumuz kesin gözüküyor. Çift arka kamera ve çentikli bir ekrana sahip A1s’in ön kamerası da çentiğinde bulunuyor. Alt tarafında bir adet microUSB girişine sahip, bu girişin hemen yanında 3,5 mm ses girişi bulunuyor. Sol tarafında ses tuşları bulunan telefonun, sağ tarafında güç tuşu bulunuyor. Tasarımdan anlaşılacağı üzere, parmak izi sensörüne sahip değil.  

A1s modelinin, A3s ve A1k modeli arasında olacağını düşünürsek, 140 ile 150 dolar arası bir fiyat etiketine sahip olacak gibi. NBTC tarafından sertifikalandığına göre telefon 1 veya 2 hafta içerisinde piyasaya sürülebilir.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/first_oppo_a1s_images_leak_online-news-37438.php
7
4
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
4
2
0
0