Oppo’nun Orta Segmentte Konumlandırılacak Yeni Telefonu TENAA’da Ortaya Çıktı

5
1
1
0
0
Çinli teknoloji üreticisi Oppo'nun orta segmentte konumlandırılacak yeni telefonu, 'PDBM00' model numarasıyla birlikte TENAA'da ortaya çıktı. Telefon TENAA listesinde paylaşıldıktan sonra bazı özellikleri de gün belli oldu.

Geçtiğimiz birkaç gündür Oppo’nun yeni telefonu Reno 3’e dair haberler ortaya çıkıyor ve telefonun yaklaşmakta olduğu söyleniyordu. Hatta dün paylaşılan haberlerde, Oppo’nun yeni amiral gemisi telefonu Find X2’nin Snapdragon 865 yonga seti ile geleceği belirtiliyordu. Bugün itibarıyla Çin’in sertifika kurumu TENAA’da görüntülenen bir cihaz ise OPPO’nun daha başka planları olduğunu ve yeni bir telefonu piyasaya sürmeye hazırlandığını gözler önüne serdi.

Çinli teknoloji üreticisinin PDBM00 model numarasıyla çıkış yapacak olan bu cihazı, 6,5 inç büyüklüğünde bir ekran ve üçlü arka kamera modülü ile TENAA listesinde görüntülendi. Orta segmentte konumlandırılacağı söylenen bu telefonda ayrıca arkaya monte edilmiş parmak izi tarayıcısı olduğu da biliniyor. Dilerseniz gelin, telefonun bilinen diğer özelliklerine biraz daha yakından bakalım.

Oppo’nun yeni telefonu hakkında bilinen tüm detaylar:

Oppo yeni telefon

6,5 inç büyüklüğündeki ön panelinde çentik tasarımı bulunan Oppo’nun yeni telefonu, boyut olarak ise 163,9 x 75,5 x 8,3 mm ebatlarında olacak. Buna ek olarak telefonun ses kontrol düğmeleri sol tarafta yer alırken güç düğmesi ise sağ tarafa konumlandırılmış durumda. Ayrıca telefonun üçlü kamera kurulumuna eşlik eden bir LED flaş bulunuyor.

Teknik özelliklerden devam edecek olursak telefon, 4.230 mAh büyüklüğünde bir batarya ile birlikte gelecek ve telefonda LTE bağlantılı çift SIM desteği yer alacak. Bu da telefonun orta segment ürünler arasındaki tercih edilebilirliğini artıracak bir gelişme gibi görünüyor.

Beklentilere göre bu telefon, Oppo’nun A serisine ait en yeni üye olacak. Bu noktada cihazın diğer özellikleri henüz netlik kazanmış değil. Ayrıca telefonun ne zaman piyasaya sürüleceği ve fiyatının ne olacağı konusunda da henüz bir bilgi bulunmuyor.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/new_oppo_phone_pops_up_on_tenaa-news-40566.php
5
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
1
1
0
0