Oppo Reno, Tuhaf Açılır Kapanır Ön Kamerası ile Görüntülendi

38
6
5
5
1
Oppo Reno'nun tuhaf ön kamera mekanizmasının da açık bir şekilde gösterildiği kılıf görselleri çevrimiçi olarak yayınladı.

Oppo’nun yeni üst düzey akıllı telefon markası olacak Oppo Reno’nun kılıf tasarımları ortaya çıktı. Tasarımlar, Oppo Reno’nun tamamen çerçevesiz tasarımını net bir şekilde ortaya çıkarırken, Oppo’nun açılır kapanır kamera modülü için yeni bir tasarım geliştirdiğini gözler önüne seriyor.

Sızdırılan görsellere göre Oppo Reno, iPhone Xs benzeri bir gövdeye sahip olacak. Fakat cihaz, tamamen çerçevesiz ekranlı tasarımı sayesinde çok daha yüksek bir ekran/gövde oranı sunacak. Cihazın çerçevelerine gömülü halde bulunan açılır kapanır ön kamera modülü ise elektrik anahtarı benzeri çapraz bir yapıda açılacak.

Oppo başkan yardımcısı Brian Shen, cihazın Snapdragon 710’lu sürümünde cihazı soğutmak için ısı iletici jel ve grafit levha kullanılacağını belirtirken Snapdragon 855’li versiyonunda bulunacak 10x kayıpsız yakınlaştırma özelliğinin CAF ve PDAF kamera özelliklerini destekleyeceğini bildirdi.

Sızdırılan Oppo Reno kılıf görselleri, Snapdragon 710’lu versiyonun çift arka kameraya sahip olacağını gösteriyor. Dolayısı ile bu modelde 10x kayıpsız yakınlaştırma özelliği bulunmayacak. Oppo’nun premium sürümde 48MP ana kamera, 5G ve 12GB RAM gibi üst düzey özellikler sunması bekleniyor.

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/278684/oppo-reno-image-leak-features.html
38
6
5
5
1
Emoji İle Tepki Ver
38
6
5
5
1