OTOKON Ekibi İTÜRO 2017’ye hazırlanıyor!

1
0
0
0
0
Türkiye’nin en saygın ve büyük robotik organizasyonlarından biri olan İTÜRO (İstanbul Teknik Üniversitesi Robot Olimpiyatları) 2017’de çeşitli yarışma kategorileri ve ilgi çekici panel, seminer ve söyleşi konularıyla tüm robotik ve teknoloji severleri 11. kez ağırlamaya hazırlanıyor.

Bir öğrenci etkinliği olarak 2007'den beri ekibini ve hedeflerini büyüterek ilerleyen İstanbul Teknik Üniversitesi Robot Olimpiyatları (İTÜRO), bu yıl 7-8-9 Nisan 2017’de İTÜ Ayazağa Yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde  düzenlenecek.

Her yıl Türkiye'nin dört bir yanından yüzlerce robot ve binlerce yarışmacının katıldığı, İTÜRO 2016 kapsamında 10.000'i aşkın ziyaretçi ağırlayan organizasyonun ziyaretçi sayısının bu yıl da artması bekleniyor. Sadece yurtiçi değil yurtdışı katılımcı sayısını da her yıl arttırmayı hedefleyen İTÜRO uluslararası bir organizasyon olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

İTÜRO Ekibi, katılımcılara daha iyi olanaklar sunabilmek adına her yıl İTÜRO’yu geliştirmeye yönelik çalışmalar yapmaktadır. Panel, seminer, söyleşi konu ve konuşmacıları, sergi robotları, yarışma kategorileri bu amaç doğrultusunda İTÜRO’daki yerlerini almaktadır. İTÜRO, Mikro Sumo, Çizgi İzleyen, Çizgi İzleyen Minikler, Kendini Dengeleyen Robot, Labirent, Serbest Kategori, Merdiven Çıkan, Senaryo: Trafik, Renk Seçen, Labirent ve Basketbol kategorileri ile her seviyeden yarışmacının ilgi odağı olmaya devam etmektedir. Kategori kurallarının güncellenmesi ile yarışmaların heyecan dozu arttırılmış ve yarışmacıların daha iddialı seviyede yarışmalarına ortam hazırlanmıştır.

Katılımcılara yeni bir bakış açısı kazandırma hedefi doğrultusunda, yurt içi ve yurt dışından gelen alanında uzman akademisyen ve sanayi temsilcileri, üç gün boyunca yarışmalarla eş zamanlı düzenlenecek panel, seminer ve workshoplar ile robotik ve teknoloji alanındaki gelişmeleri katılımcılar ile paylaşacak.

Her yaş grubundan kitlelere hitap eden ve Türkiye'de robotiğin gelişmesinde ve ilerlemesinde büyük payı olan İTÜRO, 7-8-9 Nisan 2017’de, 11. defa yarışmacı ve ziyaretçilerini bekliyor. Yarışma kategorileri, kurallar ve kayıt süreci ile ilgili ayrıntılı bilgi için İTÜRO resmi internet sitesi www.ituro.itu.edu.tr’yi ziyaret ediniz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0