Çok Sevilen Bağımsız Oyun 'Papers, Please' Mobile Geliyor!

68
2
1
0
0
Çok Sevilen Bağımsız Oyun 'Papers, Please' Mobile Geliyor!
Indie (bağımsız) yapım oyunlar denilince ilk akla gelen oyunlardan biri olan Papers, Please’in mobile geleceği resmen duyuruldu.

Bağımsız oyunlar bütün oyuncuların sevimli evcil hayvanı konumundadır. Herkes AAA oyunları bayılarak oynar ancak bağımsız oyunlara özel bir ilgi ve sevgi beslenilir çünkü basitlerdir, büyük oyun geliştiricileri tarafından yapılmamışlardır ve yine de harika anlar yaşatırlar.

Papers, Please de bu oyunlardan biri. Arstotzka isimli distopik bir ülkede bir sınır güvenliği memuru olarak oynadığınız ve ülkeye kimin girip kimin girmeyeceğine karar verdiğiniz oyunun, yapımcısının Twitter’da yaptığı duyuru ile birlikte mobile geleceği öğrenildi.

Jorji’yi artık mobilde de ülkeye almayabileceksiniz

Bazı yıllar vardır, bugüne dek hatırlanan birçok oyun o yıllarda çıkmıştır. 2013 de bunlardan biri zira o yıl The Last of Us, Grand Theft Auto 5, Watch_Dogs ve Assassin’s Creed IV: Black Flag çıkmıştı. Ancak bütün bu harika oyunların arasından sıyrılıp kendini gösteren bir bağımsız oyun vardı: Papers, Please. Oyunu muhtemelen birçok insan biliyordur ancak bilmeyenleriniz için oyuna dair ufak bir özet geçelim:

1982 yılında Arstotzka isimli bir distopik ülkede geçen oyunda bir sınır güvenliği memurusunuz. Bir savaş durumu söz konusu ve sınır güvenliği çok önemli. Sizin göreviniz ise her gün hükümetin sizlere gönderdiği yönergelere uyarak ülkeye kimin girip kimin giremeyeceğine karar vermek. Her şeyi doğru yapıp iyi bir Arstotzka vatandaşı da olabilirsiniz, vicdanınızı dinleyip kurallara uymayabilirsiniz de.

Papers, Please’in, dün oyunun yapımcısının Twitter’da yaptığı bir duyurunun ardından mobile geleceği öğrenildi. Oyunun mobilde nasıl olacağına dair henüz bir bilgi yok ancak oyunun yapısı düşünüldüğünde mobil için harika olabilir. Zira yapımcının paylaştığı fotoğraflarda da bu görülüyor. Artık Jorji’yi mobilde de deneyimleyebileceksiniz.

68
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
68
2
1
0
0