Piyasaya Çıkmadan Her Şeyini Öğrendiğimiz Pixel 4 Hakkında Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı

20
8
1
0
0
Henüz resmen tanıtılmadan özelliklerine neredeyse tamamen hâkim olduğumuz telefon Pixel 4’ün yeni özellikleri sızmaya devam ediyor. Yeni gelen bilgilere göre Pixel 4’ün mercan rengi sadece ön siparişler için üretilirken Pixel 4 alanlara bir takım promosyonlar verilecek.

Şu ana kadar çok az sayıda telefon Pixel 4’te olduğu gibi piyasaya daha çıkmadan neredeyse tamamen ortaya çıktı. Telefonun detaylarının bu kadar sızmasının nedenlerinden birisi de Google’ın kendisi. Şimdiye kadar zaten defalarca paylaşılan telefonun özelliklerini ve neye benzediğini biliyoruz. Şimdi ise Pixel 4 hakkında daha önce hiç duymadığımız özelliklerle beraber bir anlaşmanın detayları ortaya çıktı.

Ishan Agarwal ve Brandon Lee’nin paylaştığı yeni görüntülere göre Pixel 4, önceki tasarımlarla birebir aynı. Yeni görüntülerde dikkat çeken bir ayrıntı ise telefonun üç farklı renkte görülmesi. Lee’nin açıklamasına göre birkaç aydır gördüğümüz mercan rengi veya turuncu renk, aslında sınırlı sayıda ön sipariş için üretildi. Bu nedenle bu renk bir Pixel 4 isterseniz elinizi çabuk tutmak zorunda kalacaksınız.

Pixel 4 satın alan kullanıcılara bazı hediyeler sunulacak:

pixel 4

ABD’den 9to5Google ise Google One uygulamasında, Pixel 4 satın alan herkesin Google’dan üç ay boyunca ücretsiz bulut depolama alanı alabileceğini ortaya çıkaran yeni kodlara ulaştı. Bu durum telefonun satışlarını artırmak için iyi bir yöntem gibi görünüyor. Reddit’te yayınlanan ve Android Central tarafından da haberi yapılan bilgiye göre İngiltere’deki üç operatörden birinden ön siparişle birlikte Pixel 4 aldığınız takdirde promosyon olarak bir HP Chromebook 14’ün sahibi oluyorsunuz.

5,7 inç ekrana ve 16 MP + 12 MP iki arka kameraya sahip olan Pixel 4 ile birlikte 6,3 inç ekrana sahip olan Pixel 4 XL modelleri, 15 Ekim günü resmen tanıtılacak. Bu görkemli cihaz resmen piyasaya çıktığında haberdar olmak isterseniz bizi takip etmeyi unutmayın.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/new-pixel-4-leaks-reveal-images-specs-and-perhaps-some-special-offers-for-buyers
20
8
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
20
8
1
0
0