Pixel XL’nin Kamera Yeteneklerini Gösteren İlk Video Yayınlandı

0
0
0
0
0
Google’ın geçtiğimiz günlerde tanıttığı yeni telefonu Pixel XL’nin kamerasının hangi yeteneklere sahip olduğuna dair bir video yayınlandı.

Google, heyecanla beklediğimiz yeni telefonlarını geçtiğimiz birkaç hafta içerisinde duyurmuştu. Pixel ve Pixel XL adındaki bu modellerden en büyük ve gelişmiş olan versiyonu Pixel XL olanıydı. Genel hatlarıyla cihazın nasıl bir performans sergilediğine dair bir bilgiye sahip olmasak da TCATS5986 isimli Reddit kullanıcısının paylaştığı video, Pixel XL’deki optik görüntü sabitlemenin nasıl çalıştığını net şekilde gösteriyor.

Videoyu kaydederken elini özellikle titrettiğini belirten kullanıcı, buna rağmen videonun optik görüntü sabitleme özelliğinin etkileyici bir performans sergilediğini söylüyor. Bu arada videonun düşük çözünürlükte olmasının sebebi ise Vimeo üzerinden upload edilmiş olması, yani o kısmı kafanızı bulandırmasın.

Aşağıda ise Pixel’in DxOMark’tan aldığı puanı göreceksiniz. 89 puan alan cihaz, eski Nexus cihazları dahil olmak üzere iPhone 7 ve 6s’i de gerisinde bırakmış.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0