Sony, PlayStation 5'in İlk TV Reklamını Yayınladı [Video]

60
14
5
4
2
PlayStation Macaristan'ın hazırlamış olduğu PlayStation 5'in ilk resmi TV reklamı ortaya çıktı. Söz konusu TV reklamı, fiyatın yakında açıklanacağının ve ön siparişlerin başlayacağının habercisi niteliğinde.

Japon teknoloji devi Sony, yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5’i yaklaşık iki ay önce gerçekleştirdiği lansman etkinliği ile birlikte resmen tanıtmıştı. Etkinlikte hem PlayStation 5’in çıkış yapacağı oyunları görme fırsatı yakalamış, hem de yeni nesil konsolun nasıl bir tasarım ile karşımıza çıkacağını ilk kez görmüştük.

Sony, PlayStation 5’in çıkış yapacağı tarih olarak 2020’nin sonlarını gösterse de henüz yeni konsolunun resmi fiyatı hakkında bir açıklamada bulunmadı. PlayStation 5; Digital Edition ve disk sürücülü Standart Edition olmak üzere iki farklı sürüm olarak karşımıza çıkacağından konsol için iki farklı fiyat etiketi duyurulması bekleniyor.

PlayStation 5 için TV reklamlarının başlaması, yakında ön siparişe açılacağının göstergesi

ps5 tv reklamı

Sony’nin PlayStation 5’in fiyatını ne zaman açıklayacağı bilinmiyor olsa da artık ilk PlayStation 5 TV reklamını arkamıza yaslanıp izleyebiliriz. Çin ve Asya oyun pazarı hakkında bilgiler paylaşan Niko Partners analisti Daniel Ahmad, PlayStation Macaristan tarafından hazırlanan ilk PS5 TV reklamını paylaştı.

Paylaşılan TV reklamı, PlayStation 5 hakkında bilmediğimiz hiçbir şey göstermiyor. Ancak PlayStation 5 için TV reklamlarının yayınlanmaya başlıyor olması, konsolun yakında ön siparişe açılacağının bir göstergesi. Tahmin edebileceğiniz gibi ön siparişlerin başlaması, PlayStation 5’in fiyatının açıklanması demek.

PlayStation 5 için yayınlanan ilk TV reklamı

Kaynak : https://wccftech.com/playstation-5-gets-its-first-ever-tv-ad-hinting-at-imminent-announcements/
60
14
5
4
2
Emoji İle Tepki Ver
60
14
5
4
2