PlayStation’ın Birbirinden Güzel Duvar Kağıtlarının Olduğunu Biliyor muydunuz?

30
3
2
2
0
Sony bundan sonra, oyunlara ait çeşitli duvar kağıtlarını bir başlık altında toplayacak ve oyunseverlerin beğenisine sunacak. Hem akıllı telefonlar hem de bilgisayar ekranlarında kullanılabilen duvar kağıtlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Sony, paylaştıkları görüntüleri "sanat eseri" olarak nitelendiriyor.

Japon teknoloji devi Sony tarafından geliştirilen PlayStation, oyunseverlerin sıklıkla tercih ettikleri oyun konsollarından bir tanesi. Ayrıca Sony, oyun geliştirme konusunda da fazlasıyla yetenekli ve bu konudaki girişimlerini de hız kesmeden sürdürüyor.

Sony şimdi ise, oyunseverlerin gönüllerinde taht kuracağı yeni bir hizmet başlattı. Bu hizmet kapsamında bundan sonra hem akıllı telefonlar hem de bilgisayarlar, Sony tarafından paylaşılan duvar kağıtlarıyla kaplanacak. Sony yeni hizmetini "Oyun sevgimizi göstermekten korkmuyoruz." sloganıyla başlattı.

PlayStation

Bu yeni hizmet kapsamında Sony hem "Sony Interactive Entertainment Studios" bünyesinde geliştirilen hem de diğer oyun şirketleri tarafından geliştirilmiş olan oyunlara ait özel duvar kağıtları paylaşacak. Şu an için 10 farklı oyuna ait duvar kağıtları paylaşmış olan Sony, ilerleyen dönemlerde oyun çeşitliliğinin artacağını ifade etti.

Sony'nin paylaşmakta olduğu hem akıllı telefonlar hem de bilgisayarlarda kullanılabilen duvar kağıtları; Darksiders III, Moss, UNCHARTED: The Lost Legacy, WipEout Omega Collection, Final Fantasy XIV: Shadowbringers, Monster Hunter World, Far Cry New Dawn, Concrete Genie, Destiny 2 ve Borderlands 3 oyunlarını kapsıyor. Sony, sanat eserlerini bir başlık altında toplamanın daha iyi olduğunu düşündüğünü ve bu yüzden de bu hizmeti başlattığını açıkladı. 

Paylaşılan duvar kağıtlarından bazıları

Borderlands 3

Final Fantasy

Moss

Uncharted

Monster Hunter

Duvar kağıtlarının hem tam çözünürlüklü hallerini görüntülemek ve kullanmak hem de Sony'nin ilerleyen dönemlerde yayınlayacağı yeni duvar kağıtlarını takip etmek için burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.playstation.com/en-us/explore/playstation-wallpapers/
30
3
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
30
3
2
2
0