PlayStation Haber Bülteni State of Play'in 3.Bölümü 24 Eylül'de Yayınlanacak

3
1
0
0
0
Sony’nin PlayStation haber bülteni olarak adlandırabileceğimiz yayını State of Play’in üçüncü bölümü bu ayın 24’ünde yayınlanacak. Türkiye saati ile gece 11’de başlayacak olan yayın yaklaşık 20 dakika boyunca sürecek.

Sony’nin belirli aralıklarla düzenlediği ve PlayStation haberlerini verdiği State of Play, 24 Eylül Salı günü Türkiye saati ile gece 11’de başlayacak. PlayStation’ın blog sayfasından yapılan açıklamada bültenin süresinin ise yaklaşık 20 dakika olduğu da açıklandı.

Salı gecesi izleyicilerle yeni oyun haberleri, PlayStation’ın Worldwide Studio’sundan yeni içerikler ve diğer güncellemeler paylaşılacak. PlayStation’ın yeni nesliyle ilgili planlardan bahsedilmesi beklenmiyor. İzleyiciler bunların haricinde State of Play’in yeni görünüşünü de ilk kez görmüş olacak.

Üçüncü bölüm

Sony State of Play

Sony’nin canlı yayını Twitch, YouTube, Twitter ve Facebook sayfalarından takip edilebilecek. Bu yayın, State of Play’in üçüncü bölümü olacak. Bundan önceki son yayın ise Mayıs ayının başlarında gerçekleştirilmişti. Sony’nin bu seneki E3 de pas geçtiği düşünülürse hayranlar yaklaşık 5 aydır PlayStation oyunlarından haberler alamıyorlar.

Bu bölümden neler beklememiz gerektiğine dair herhangi bir detay bulunmuyor ancak 24 Eylül’de Naughty Dog’un Los Angeles’ta The Last of Us Part 2 ile ilgili de bir basın etkinliği bulunuyor. Ayrıca Infamous’ın geliştiricisi Sucker Punch Productions’ın samuraylı aksiyon oyunu Ghost of Tsushima’dan da haber almayalı uzun bir süre olmuştu. Bu nedenle yayın sırasında PlayStation Worldwide Studios’a katılan Insomniac Games’den Oculus Rift’e özel çıkartacağı sanal gerçeklik oyunu Stormland’den bazı haberler almamız olası.

Kaynak : https://www.polygon.com/2019/9/19/20874003/playstation-state-of-play-september-livestream-date-time-ps4
3
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
0
0
0