PlayStation Türkiye, Efsane Cuma Kampanyasına Başladı: İşte İndirime Giren Oyunlar

31
8
4
3
1
Sony, PlayStation Store'da geçerli bir indirim kampanyası başlattı. 3 Aralık'ta sona erecek olan indirim günleri kapsamında 200'den fazla oyun, indirim kapsamında sunuluyor.

Şu sıralar ticari bir şeyler satan herkes, bir indirim furyasına düşmüş durumda. Çünkü kasım ayı, genellikle indirim ayı olarak kabul ediliyor ve dünyanın her yerinden satıcılar, tüketicilere daha hızlı ulaşabilmek için çeşitli kampanyalar düzenliyorlar. Üstelik bu kampanyalar, kasım ayı boyunca farklı özel günlere denk geliyor.

Şimdi ise indirimlerin kapsamı, iyiden iyiye teknolojik ürünlere dönmüş durumda. Teknoloji perakendecileri ve e-ticaret platformları, birbirlerinin peşi sıra indirim günleri başlatıyorlar. Bu indirim furyasına son olarak Japon teknoloji devi Sony de katıldı. Sony, PlayStation'ın oyun mağazası olan PlayStation Store'da geniş çaplı bir indirim başlattı.

Sony

Sony'nin PlayStation Türkiye'de geçerli olacak şekilde başlatmış olduğu bu kampanya kapsamında, 200'den fazla oyun bulunuyor. Ancak şunu açıkça söylemek gerekiyor ki Sony, bu indirim kapsamında popülaritesi yüksek oyunları dışlamamış. Yani son dönemlerin popüler oyunlarından Borderlands 3, Call of Duty: Modern Warfare, FIFA 20 ve Red Dead Redemption 2 gibi oyunlar da indirimli olarak oyunseverlere sunuluyor.

Sony'nin PlayStation oyunları için başlattığı kampanya, tüm oyunlarda aynı oranlarda sunulmuyor. Ayrıca kampanya kapsamında kimi zaman oyunların "Standart Edition" sürümleri kimi zaman da normal koşullarda daha pahalı olan üst sürümler indirime sokulmuş durumda. 

PlayStation Store'da başlatılmış olan bu kampanya, 3 Aralık tarihine kadar geçerli olacak. Yani bu kampanyadan faydalanmak için bir haftadan biraz daha uzun bir süreye sahipsiniz. Bu da sizlere, hangi oyunları satın alacağınızı düşünmek için bir fırsat sunacaktır. PlayStation Store'da indirime giren oyunları incelemek isterseniz burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://store.playstation.com/tr-tr/grid/STORE-MSF75508-BLACKFRIDAY19/1
31
8
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
31
8
4
3
1